«Ήσουν εφιάλτης»: Χαμός με την τραγική συμπεριφορά της star (photos)

«Ήσουν εφιάλτης»: Χαμός με την τραγική συμπεριφορά της star (photos)

Μπορεί να φαίνεται γλυκιά και καραμελένια, αλλά ως συνήθως τα φαινόμενα απατούν. 

Η γνωστή και αγαπημένη φράση «τα φαινόμενα απατούν», ταιριάζει γάντι στην υπόθεση αυτή. Επίκεντρο μία γλυκιά και όχι τόσο ταλαντούχα διάσημη ηθοποιός, η οποία λόγω της ομορφιάς της και της μικροκαμωμένης της φιγούρας, δίνει την εντύπωση ότι είναι μία γλύκα εξωτερικά και εσωτερικά.

Κι όμως, αρκετά χρόνια μετά την ολοκλήρωση μίας συγκεκριμένης δουλειάς, και με αφορμή τα λόγια μίας συνεργάτιδάς της η οποία δήλωσε ότι της έκανε τη ζωή κόλαση, όλο και περισσότεροι παίρνουν θάρρος και λένε τα πράγματα με το όνομά τους. Aναφερόμαστε στη Lea Michele, για την οποία συνεργάτιδά της στο Glee, η Samantha Ware, δήλωσε ότι της έκανε τη ζωή κόλαση.

Που λέτε, ακόμη ένας ηθοποιός, ο οποίος συνεργάστηκε μαζί της στο θέατρο, έγραψε στο post της στο Twitter, μέσω του οποίου η Lea δίνει τη δική της οπτική σε όλο αυτό, το εξής: «Ήσουν ένας εφιάλτης για μένα και όλο τον υπόλοιπο θίασο. Μας έκανες να νιώθουμε ότι ήταν λάθος που ήμασταν εκεί. Προσπάθησα μάταια να έχω μία καλή σχέση μαζί σου, αλλά δεν γινόταν», έγραψε από κάτω!

Με τη σειρά της, η Lea, η οποία σε λίγους μήνες θα γίνει μητέρα για πρώτη φορά, υποστηρίζει ότι δεν θυμάται αρκετά από τα περιστατικά που περιγράφουν οι πρώην συνεργάτες της, μάλλον σε μία προσπάθεια να αποφύγει τις απολογίες.

Στο μεταξύ, η συγκεκριμένη κοπέλα από πού αντλούσε τουπέ και δύναμη; Μήπως είχε μπάρμπα στην Κορώνη; Γιατί και Charlize Theron δεν την λες.

Δες περισσότερα στην παρακάτω gallery: