Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην πρώτη φωτό με μπικίνι και έτσι είναι το σώμα της

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην πρώτη φωτό με μπικίνι και έτσι είναι το σώμα της

Πάνω από είκοσι χιλιάδες likes σε λιγότερο από μία ώρα

Ο έρωτας της πάει πολύ κι αυτό δεν κρύβεται πια. Ο λόγος για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου που δημοσίευσε την πρώτη της φωτογραφία στο Instagram για το καλοκαίρι 2020 με μπικίνι.

Η παρουσιάστρια και μοντέλο που έκανε μια ηχηρή μεταγραφή στον Alpha, υποδέχτηκε τον καλοκαίρι με ένα κίτρινο μπικίνι που άφηνε να φανεί το σμιλεμένο σώμα της.
Μέσα στα 40 λεπτά, η πόζα της Ηλιάνας με μαγιό ξεπέρασε τις 20 χιλιάδες Likes κι αυτό δεν είναι τυχαίο. Από την περίοδο του Lock down άλλωστε, η Παπαγεωργίου είχε αποκαλύψει πως έχει κάνει σημαντικές αλλαγές στην διατροφή της τονίζοντας:

Μαγειρεύω και τρώω μόνο σπιτικό φαγητό όσο μένουμε μέσα, όλα τα μεσογειακά αγαπημένα πιάτα και είδα μεγάλη διαφορά στο σώμα, στο πρόσωπο και στη διάθεσή μου.

Όσον αφορά την γυμναστική, η Ηλιάνα αποκάλυψε πως προπονείται τρεις με τέσσερις φορές την εβδομάδα για 45 λεπτά και έχει μεγάλη ποικιλία: αερόβια, πιλάτες, ασκήσεις με βάρη, μποξ, σχοινάκι, γιόγκα και μπαλέτο.

Εννοείται πως οι πιο αγαπημένοι της άνθρωποι έκαναν Like στην πόζα με μπικίνι και αναμένουμε ακόμα κάποιο σχόλιο από τον αγαπημένο της Snik με τον οποίο πέρασαν μαζί την καραντίνα πιο αγαπημένοι και ερωτευμένοι από ποτέ.
Υπήρξε και ένα σχόλιο από πρώην παίκτρια του GNTM που λάτρεψε την πόζα της Ηλιάνας.

Δες τις hot φωτογραφίες και τα σχόλια στην παρακάτω gallery.