Η Σίσσυ Χρηστίδου μισή: Το βίντεο και η εκπομπή που δεν βγήκε στον αέρα

Η Σίσσυ Χρηστίδου μισή: Το βίντεο και η εκπομπή που δεν βγήκε στον αέρα

Καλοκαίρι του 2006 ξεκίνησαν όλα

Μια εξομολόγηση καρδιάς έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία δημοσιεύσε τον πιλότο μιας εκπομπής που δεν βγήκε ποτέ στον αέρα. Βρισκόμαστε στο 2006, όταν η παρουσιάστρια με την κολλητή της Μερώπη και νονά του γιου της Φίλιππου, βρίσκονται στην Πάρο και καταλήγουν να μείνουν εκεί δύο ολόκληρους μήνες.

Η Σίσσυ εξήγησε πως το καλοκαίρι εκείνο ήταν το καλύτερο της ζωής της, προτού γίνει μαμά! Η Σίσσυ έχει ήδη ξεκινήσει την τηλεοπτική της καριέρα με τον Όμορφο Κόσμο το Πρωί και φτιάχνει έναν πιλότο εκπομπής στο Πήλιο. Η εκπομπή αυτή η οποία δεν αγοράστηκε από κανένα κανάλι ήταν μια ταξιδιωτική εκπομπή, στην οποία η Χρηστίδου και η παρέα που γνωρίστηκε στην Πάρο, έπρεπε να ταξιδεύουν και να δουλεύουν για να απολαμβάνουν τις ταξιδιωτικές τους παροχές.

Η Σίσσυ παραδέχεται πως ο πιλότος ήταν αρκετά ερασιτεχνικός αλλά η ίδια κοιτάζει με ιδιαίτερη αγάπη την προσπάθεια αυτή που μας δείχνει την παρουσιάστρια πριν 14 ολόκληρα χρόνια με καστανά μαλλιά και με τα μισά κιλά.

Η Χρηστίδου παραμένει έτσι κι αλλιώς κούκλα σε κάθε φάση της ζωής της αλλά αυτός ο πιλότος εκπομπής είναι και διασκεδαστικός και γέμισε την παρουσιάστρια με αναμνήσεις του παρελθόντος, στη ζωή της πριν γίνει μαμά και παντρευτεί.



Δες και τις φωτογραφίες παρακάτω