Διονύσης Σχοινάς: Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το 12λεπτο της ληστείας

Διονύσης Σχοινάς: Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το 12λεπτο της ληστείας

Μία πραγματικά τρομακτική εμπειρία που κανείς δε θέλει να του συμβεί.

Τον περασμένο Ιανουάριο, η οικογένεια της Καίτης Γαρμπή και του Διονύση Σχοινά έζησαν μία εμπειρία που κανείς δε θέλει να του συμβεί. Ήταν ξημερώματα Σαββάτου όταν βρέθηκαν υπό την απειλή όπλου μέσα στο ίδιο τους το σπίτι να κρατούνται από ληστές που εισέβαλαν και προκάλεσαν τρόμο στους διάσημους τραγουδιστές και στον γιο τους. Αυτό που ξέραμε μέχρι στιγμής είναι ότι οι δράστες περίμεναν τη Γαρμπή και φορώντας τις κουκούλες τους και σημαδεύοντας με τα όπλα την ακινητοποίησαν.

Σαφώς, όσο κι αν ο κόσμος έστελνε τις ευχές και τη σκέψη του, κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τον τρόμο που βίωσαν αν δεν το έχει βιώσει ο ίδιος, όμως το συμβάν προκάλεσε σοκ όχι μόνο στους θαυμαστές τους αλλά και σε όσους το έμαθαν.

Τώρα, ο Σχοινάς μίλησε στην εκπομπή After Dark σχετικά με το γεγονός και ανατρίχιασε ξανά τον κόσμο με τις περιγραφές που έκανε.



«Hollywood τελείως. Το σκέφτεσαι, λες ‘μπορεί να μου τύχει αυτό το πράγμα’ αλλά ποτέ δεν περιμένεις ότι μπορεί να σου τύχει πραγματικά. Δεν έχουμε ξαναμιλήσει ποτέ για αυτό το πράγμα και να ζητήσω και συγγνώμη σε όλα τα παιδιά, τους δημοσιογράφους που ήταν εκείνες τις μέρες έξω από το σπίτι, αλλά ήταν πάρα πολύ δύσκολο εκείνη τη στιγμή ψυχολογικά να βγεις και να πεις… Τι να πεις και πώς να το πεις»

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο 12λεπτο της ζωής μας, γιατί 12 λεπτά κράτησε. Το παλτό το ‘φαγε η Καίτη στην αρχή, γιατί μπήκε μέσα στο σπίτι και με το που πήγε να κλείσει η πόρτα, πριν κλείσει η πόρτα, η γκαραζόπορτα, μπήκαν τέσσερα άτομα με τα όπλα και της λένε ‘Ανέβασέ μας πάνω’. Πάνω ήταν και ο Δημήτρης και εγώ. Εγώ ξύπνιος, ο Δημήτρης κοιμόταν. Ο Δημήτρης ξύπνησε γιατί άκουσε τη φασαρία και, μετά, τα άλλα δεν ξέρω αν πρέπει να τα πω, ήταν λίγο κούκου ρούκου.

Μας δέσανε, με χτυπήσανε λίγο για να με φοβερίσουν, αλλά σε όλη αυτήν τη φάση, μας σεβάστηκαν κιόλας. Δηλαδή, θα μπορούσαν να είχαν γίνει πολύ χειρότερα πράγματα. Ένιωσα ότι μας σεβάστηκαν. Η Καίτη τους μίλησε πάρα πολύ ωραία. Δηλαδή, όταν φεύγανε τους έλεγε ‘Παιδιά, να ‘στε καλά. Για να το κάνετε αυτό το πράγμα, πρέπει να έχετε ανάγκη»

«Ο Δημήτρης το έβλεπε και ήταν το κεφάλι του συνέχεια τα 12 λεπτά αυτά κάτω»