Η Ηλιάνα έκανε το επόμενο βήμα με τον Σνικ! Η ατάκα - φωτιά για τη Μενεγάκη

Πατούλια Κατερίνα
Η Ηλιάνα έκανε το επόμενο βήμα με τον Σνικ! Η ατάκα - φωτιά για τη Μενεγάκη

Όσα αποκάλυψε η Ηλιάνα για την σχέση της

Την πρώτη της συνέντευξη ως παρουσιάστρια πια του Alpha έδωσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία υπήρξε λαλίστατη και για τα επαγγελματικά της αλλά και για την προσωπική της ζωή.

Οι φήμες την θέλουν στην ζώνη, μία με τρεις το μεσημέρι, ζώνη που τα τελευταία χρόνια άνηκε στην Ελένη Μενεγάκη, όμως η Ηλιάνα ούτε θέλει να ακούει την λέξη διάδοχος και οι ατάκες της για την υποτιθέμενη διαδοχή αλλά και για την Ελένη Μενεγάκη, ήταν απλά απίθανες.

«Είχε έρθει η ώρα, αποχώρησα από το GNTM για να μπω στο δυναμικό του Alpha, Διάδοχος κανενός δεν είμαι, οι ζώνες και οι εκπομπές ανήκουν στον κόσμο και όχι στα πρόσωπα, μου ζήτησαν να αναλάβω ένα πρότζεκτ κι αυτό έκανα»!

Όσο για την σύγκριση με την Ελένη Μενεγάκη, η Ηλιάνα ήταν απόλυτη και σαφής:

«Δεν με τιμάει να λένε πως είμαι η διάδοχος της Ελένης Μενεγάκη, η Μενεγάκη, είναι η Ελένη, το ξέρουμε όλοι, το νιώθουμε όλοι, έχουμε μεγαλώσει κι έχω μεγαλώσει μαζί της, είναι ένα τεράστιο κομμάτι της τηλεόρασης με απίθανη πορεία και δεν μπορεί κανείς να την αντικαταστήσει».



Η Ηλιάνα δεν θέλει να πει αν η εκπομπή της θα είναι ακριβώς πάνω στην ώρα της εκπομπής που έκανε η Ελένη αλλά εξήγησε πως και πρωινός και μεσημεριανός τύπος και ψάχνει ακόμα πρόσωπα που θα στελεχώσουν την εκπομπή της, η οποία θα είναι ψυχαγωγική και αφιερωμένη στις γυναίκες.

Kαι δεν σταμάτησε εκεί! Η παρουσιάστρια και μοντέλο μίλησε και για την αποχώρηση από το GNTM και για τον αντικαταστάτη της αλλά και για την Βίκυ Καγιά!

«Έφυγα από το GNTM για να είμαι θεού θέλοντος στον Alpha, είχα τιμητικές προτάσεις από το Mega και τον SKAI», είπε η Ηλιάνα η οποία όμως επιβεβαίωσε πως η αποχώρηση από την θέση του κριτή του ριάλιτι μοντέλων έγινε μετά από έντονο παρασκήνιο.

«Κρατάω τις καλές στιγμές και με αυτές πορεύομαι, θα το βλέπω και θα δω καινούργια πρόσωπα, το παρασκήνιο υπάρχει έτσι κι αλλιώς στη ζωή μας».

Όσο για τον αντικαταστάτη της Γιώργο Καράβα, η Ηλιάνα τόνισε πως δεν τον γνωρίζει και δεν έχει παρακολουθήσει την πορεία του αλλά δεν θεωρεί πως την αντικαθιστά απλά είναι το πρόσωπο που την διαδέχεται μετά την αλλαγή.

Για την Βίκυ Καγιά ούτε λόγος όμως αν και όπως τόνισε η Τίνα Μεσσαροπούλου, η Ηλιάνα, εφόσον θα έχει προσκεκλημένους στην εκπομπή της, θα μπορούσε όπως είπε να της κάνει πρόταση να βρεθεί σε αυτήν!



Κι ερχόμαστε στην προσωπική ζωή του μοντέλου, στην οποία έγινε το επόμενο βήμα. Τι εννοούμε;