Ο χωρισμός της Kim Kardashian, είναι γεγονός: Η νέα ανατρεπτική εξέλιξη

Ο χωρισμός της Kim Kardashian, είναι γεγονός: Η νέα ανατρεπτική εξέλιξη

Μάλλον οι φήμες είχαν και μεγάλη δόση αλήθειας. 

Mόλις προχθές σε ενημερώσαμε για την πολύ κακή σχέση και τα προβλήματα στο γάμο της Kim Kardashian και του Kanye West μιας και το διάσημο ζευγάρι πέρασε ουσιαστικά χωριστά την καραντίνα, με τις συναναστροφές τους να είναι ελάχιστες. Σαν ξένοι στο ίδιο σπίτι ένα πράγμα. Και τώρα, έρχονται νέες εξελίξεις στο προσκήνιο σχετικά με το μέλλον του ζεύγους.

Που λέτε, άτομα από το περιβάλλον των δύο stars, υποστηρίζουν ότι η σχέση τους είναι σε οριακό σημείο, μιας και ποτέ ξανά δεν είχαν περάσει τόσες συνεχόμενες μέρες μαζί. Η αλήθεια είναι βέβαια, ότι lockdown δύσκολο μάλλον δεν έζησαν, μιας και αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που έχουμε δει, το σπίτι τους μοιάζει περισσότερο με ολόκληρη γειτονιά.

Από την άλλη, η Kim είναι απόγοητευμένη από την τροπή που έχει πάρει ο γάμος της, και σκέφτεται σοβαρά να μείνει χωριστά με τον Kanye, μήπως η κατάσταση βελτιωθεί. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν σκέφτεται ακόμα το διαζύγιο, το οποίο βέβαια οι καλά γνωρίζοντες δεν αποκλείουν κιόλας.

Από την άλλη, ο κύριος λόγος για τον οποίο η Kim θέλει να αποφύγει το διαζύγιο, είναι γιατί είχε περάσει πολύ άσχημα στο δεύτερο διαζύγιό της, από τον Kris Humphries, κάτι που δεν θα ήθελε να της ξανασυμβεί.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι εξελίξεις θα είναι πολλές.