Η Χαρά Παππά σκορπά εγκεφαλικά ποζάροντας με το καυτό της μπικίνι

Η Χαρά Παππά σκορπά εγκεφαλικά ποζάροντας με το καυτό της μπικίνι

Αυτό το κορίτσι είναι super sexy και το ξέρει.

Από το Greece’s Next Top Model έχουν βγει πολλά μοντέλα όλα αυτά τα χρόνια που παίζεται στην τηλεόραση. Τα κορίτσια που έχουν συμμετάσχει είναι σαφώς πολύ εντυπωσιακά και οι φωτογραφήσεις που έχουν κάνει για τις διάφορες δοκιμασίες τους κατάφεραν να συγκεντρώσουν τα θετικά σχόλια της κριτικής επιτροπής και των θεατών.

Μερικές από τις συμμετέχουσες, όμως, βγαίνοντας από το παιχνίδι, είδαν την αγάπη του κόσμου να τους ακολουθεί και τις επαγγελματικές προτάσεις να έρχονται η μία μετά την άλλη ισχυροποιώντας τη θέση τους στον ευρύτερο χώρο του modeling. Μία από αυτές είναι και η Χαρά Παππά.




Η μελαχρινή καλλονή ήταν κατά γενική ομολογία ένα από τα πιο ωραία κορίτσια του σπιτιού. Εξωτικά χαρακτηριστικά, αναλογίες που προκαλούν ζαλάδα και μία γενικότερη παρουσία στο σπίτι του σόου που μόνο θετικά σχόλια είχε να πάρει.

Τώρα που είναι εκτός κι έχει επιστρέψει στην καθημερινότητά της, έχει τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και πάνω από 130 χιλιάδες followers για να μοιράζεται μαζί τους τις πιο hot κι εντυπωσιακές φωτογραφίες που τραβάει.

Χτες, συγκεκριμένα, η Χαρά έκανε μία ανάρτηση με δύο φωτογραφίες, στις οποίες φοράει ένα καυτό μπικίνι με άνοιγμα στο μπούστο και το θέαμα, όπως μπορείς να καταλάβεις, ήταν άκρως εκρηκτικό. Εξ ου και συγκέντρωσε πάνω από 10.000 likes μέσα σε τέσσερις ώρες.

Μπες στην παρακάτω gallery να δεις τις απίστευτες φωτογραφίες.