Η συγκλονιστική φωτογραφία της Vanessa Bryant για την αδικοχαμένη της κόρη

Νατάσσα Σχοινά
Η συγκλονιστική φωτογραφία της Vanessa Bryant για την αδικοχαμένη της κόρη

Η φωτογραφία που ανέβηκε μαζί με την περιγραφή που τη συνόδευε προκαλούν συγκίνηση.

Τι να πει κανείς για την τραγωδία που συνέβη στα τέλη του Ιανουαρίου; Τα λόγια είναι περιττά σε τέτοια γεγονότα και το μόνο που μπορούμε να ευχηθούμε είναι δύναμη στις οικογένειες που έμειναν πίσω. Ο θρύλος του μπάσκετ Kobe Bryant και η 13χρονη τότε κόρη του, Gianna, βρήκαν τραγικό θάνατο μαζί με τους υπόλοιπους συνεπιβαίνοντες κατά τη συντριβή ελικοπτέρου στην Καλιφόρνια.

Τραγική μορφή πίσω η σύζυγος του Kobe και μητέρα της μικρής, Vanessa, που είδε την οικογένειά της να ξεκληρίζεται μέσα σε μερικά λεπτά. Το ζευγάρι ήταν χρόνια μαζί, πολύ αγαπημένο και δεμένο και όποιοι τους έβλεπαν είτε μόνους είτε με τις κόρες τους μπορούσαν να καταλάβουν την ευτυχία που υπήρχε στο σπίτι τους.




Μετά την απώλειά τους, η Vanessa δε σταματά να μας συγκινεί και να μας ανατριχιάζει με τις αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπως με την αφιέρωσή της για αυτή που θα ήταν η 19η επέτειος του γάμου τους.

Χτες, ήρθε άλλο ένα post που μας έκανε να παγώσουμε. Αυτό ήταν η ευχή και τα συγχαρητήρια της Vanessa για την αποφοίτηση από την όγδοη τάξη (13-14 ετών στην Αμερική) που θα είχε η κόρη της αν ήταν εν ζωή, λέγοντάς της πόσο περήφανη είναι για εκείνη.

Η φωτογραφία και το μήνυμα συγκλονίζουν.

Δες τα στην παρακάτω gallery.