Ο κούκλος star χάνει την όρασή του από τα πολλά botox;

Ο κούκλος star χάνει την όρασή του από τα πολλά botox;

Τρομακτικό και μόνο στη σκέψη.

Οι celebrities βρίσκονται διαρκώς στα φώτα της δημοσιότητας. Αυτό κατά συνέπεια τους τοποθετεί διαρκώς στα πυρά αλλά και στην προσπάθεια να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του κόσμου για συνεχή ανανέωση. Δεν είναι, λοιπόν, λίγοι αυτοί που τελικά θα επιλέξουν να βρεθούν κάτω από το νυστέρι του πλαστικού τους σε μία προσπάθεια να αλλάζουν συνεχώς σημεία πάνω τους και να κρατούν τα σημάδια του γήρατος όσο πιο μακριά γίνεται.

Φυσικά, αυτό δεν είναι κακό αν τους κάνει να νιώθουν καλύτερα με τον εαυτό τους και να έχουν περισσότερη αυτοπεποίθηση, ωστόσο υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που συγκεκριμένοι άνθρωποι από τις πολλές επεμβάσεις καταλήγουν να αλλοιώνουν τα χαρακτηριστικά τους και τελικά να μη μοιάζουν καν με τους παλιούς τους εαυτούς.

Κι ακόμα κι αν δεν έχουν φτάσει σε αυτήν την περίπτωση, το botox, για παράδειγμα, που είναι μία από τις πιο εύκολες και συνήθειες πρακτικές που επιλέγουν, γίνεται αγαπημένος τους φίλος.

Πρόσφατα, κυκλοφόρησε μία φήμη από το National Enquirer ότι ένας πασίγνωστος και κούκλος star μπορεί να χάνει την όρασή του λόγω των πολλών ανάλογων επισκέψεων στον γιατρό για ενέσιμα που έκανε κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Το GossipCop διερεύνησε το σκηνικό και επανήλθε δριμύτερο για να πει τι ακριβώς έχει συμβεί.




Ο star στον οποίο αναφέρεται η φήμη είναι ο Ryan Seacrest, ο παρουσιαστής διάσημων τηλεοπτικών εκπομπών και δημιουργός του Keeping Up With The Kardashians. Σύμφωνα με το Μέσο, λοιπόν, οι φήμες είναι ψευδείς. Μάλιστα, εδώ και μέρες ο Seacrest έχει επιστρέψει στην τηλεόραση για το Live with Kelly and Ryan και μέχρι κι ένας εκπρόσωπός του διέψευσε την ιστορία.

Δες μερικές από τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες του για να δεις κι εσύ το πρόσωπό του.