Η Δούκισσα Νομικού έβαλε το κατακόκκινο μαγιό της και «έριξε» το Instagram

Η Δούκισσα Νομικού έβαλε το κατακόκκινο μαγιό της και «έριξε» το Instagram

Το κορμί της είναι συγκλονιστικό.

Τι να πει κανείς για τη Δούκισσα Νομικού; Πρόκειται για ένα κορίτσι που δεν έχει κατακτήσει απλώς τις πασαρέλες στις οποίες έχει περπατήσει, αλλά και μία πολύ ωραία γυναίκα που τη βλέπεις και τη θαυμάζεις για την προσωπικότητα και τη φυσική της ομορφιά. Αυτό είναι το ωραίο με το συγκεκριμένο κορίτσι. Δε θέλει να βάφεται πολύ και προτιμάει τα πιο γήινα look σε καθημερινή βάση, αποτελώντας έμπνευση για κάθε γυναίκα.

Όσον αφορά στο θέμα του κορμιού της, οι αναλογίες της είναι φανταστικές. Θα μας πεις ‘ναι, προφανώς, αφού είναι μοντέλο’, αλλά και πάλι, βλέποντάς τη, κατευθείαν αποκτούμε fitness goals. Και να σκεφτείς ότι το σώμα της είναι όπως το βλέπουμε έχοντας γεννήσει και δύο παιδιά, κάτι που σημαίνει ότι η όμορφη παρουσιάστρια έχει αφιερώσει ώρες και ενέργεια ώστε να επανέλθει στα αρχικά της κιλά.




Πριν από λίγο, η Δούκισσα ανέβασε δύο φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στις οποίες ποζάρει με φόντο τη θάλασσα φορώντας ένα κατακόκκινο μαγιό και το αποτέλεσμα φυσικά δεν είναι κάτι λιγότερο από εντυπωσιακό και super sexy.

Το κορμί της είναι πλήρως γυμνασμένο και το εν λόγω χρώμα της πηγαίνει απίστευτα και κολακεύει το χρώμα της επιδερμίδας της και το ξανθό των μαλλιών της.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τις φωτογραφίες.