Μαρία Σολωμού: Η αποκάλυψη για την απιστία και η εκδίκηση που πήρε

Μαρία Σολωμού: Η αποκάλυψη για την απιστία και η εκδίκηση που πήρε

Μοιράστηκε με τον κόσμο την απίστευτη ιστορία.

Η απιστία είναι ένα από τα χειρότερα πράγματα που μπορούν να συμβούν σε μία σχέση. Αποτελεί μία προδοσία τόσο στη σχέση καθεαυτή όσο και στον ίδιο τον σύντροφο ως άτομο και σε όσα έχουν χτιστεί μεταξύ των δύο. Σε μία τέτοια περίπτωση, είναι πολύ δύσκολο να επανακάμψει το ζευγάρι και να ξεχάσει αυτό που συνέβη, πόσο μάλλον όταν έχουν προηγηθεί και μεγάλα ψέματα, καταλήγοντας σε σημείο να μαθαίνεις ότι όχι μόνο σε έχουν απατήσει, αλλά ότι αυτό το τρίτο πρόσωπο ήταν μία παράλληλη σχέση με σένα.

Μία τέτοια αποκάλυψη έκανε και η αγαπημένη Μαρία Σολωμού. Η ηθοποιός ήταν προσκεκλημένη του Κώστα Ζαφειράκη και, εμφανιζόμενη στο πλάνο, μοιράστηκε την προσωπική της ιστορία σχετικά με μία σχέση που είχε στο παρελθόν και δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελε.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, ο σύντροφός της είχε παράλληλο δεσμό με άλλη γυναίκα για έναν ολόκληρο χρόνο και η αποκάλυψη όλου αυτού του σκηνικού έγινε όταν η ηθοποιός τυχαία γνώρισε την κοπέλα με την οποία την απατούσε η σχέση της.

Μπορεί όλο αυτό να σου ακούγεται υπερβολικό, όμως, η Σολωμού περιέγραψε ακριβώς τι έγινε τότε καθώς επίσης και πώς νιώθει για αντίστοιχες καταστάσεις σήμερα. Το σίγουρο είναι ότι ο τρόπος που τις αντιμετωπίζει δεν έχει καμία σχέση.




«Όταν ήμουν 19, είχα μία σχέση, ας πούμε, με κάποιον μεγαλύτερό μου αρκετά -Τότε μου φαινόταν πολύ μεγάλος το 27, να σου πω την αλήθεια- ο οποίος παράλληλα με μένα είχε παράλληλη σχέση με άλλη μία άλλη κοπέλα. Δηλαδή, βγαίναμε έναν χρόνο, έβγαινε έναν χρόνο με άλλη μία κοπέλα. Και από άσχετο τρόπο γνωριστήκαμε… Με την κοπέλα εννοώ. Και μείναμε άναυδες, με το στόμα ανοιχτό και κάποια στιγμή τα βάλαμε κάτω και είδαμε πώς γινόταν και έβλεπε και τις δυο μας»

Στη συνέχεια, ο οικοδεσπότης τη ρώτησε αν τα δυο κορίτσια ένωσαν τις δυνάμεις τους για να τον εκδικηθούν κι εκείνη είπε:

«Ναι, ναι, γιατί σ’ αυτήν την ηλικία τα κάνεις αυτά. Τώρα βαριέσαι. Τώρα λες ‘άσε με, φύγε από τη ζωή μου και τελείωνε. Τότε; Λύσσα κακιά. Τι θα του κάνω, πώς θα το κάνω. Εκδικήθηκα μια χαρά. Πολύ ευχαριστημένη από τις βλακείες που έκανα»

Δες και μερικές από τις πιο sexy φωτογραφίες της στην παρακάτω gallery.