Η Μαριέττα Χρουσαλά ποζάρει με μπικίνι και οι κοιλιακοί «βγάζουν μάτι»

Η Μαριέττα Χρουσαλά ποζάρει με μπικίνι και οι κοιλιακοί «βγάζουν μάτι»

Απίθανη η Μαριέττα

Επιτέλους ήρθε το καλοκαίρι! Ο Ιούνιος μπήκε για τα καλά, διανύουμε ένα ωραιότατο τριήμερο και οι διάσημοι ξεκίνησαν τις βουτιές τους.
Μία από τις celebrities που έβαλε το μαγιό της και πόζαρε στο Instagram, ήταν η Μαριέττα Χρουσαλά.

H Mαριέττα και ο αγαπημένος της Λέοντας Πατίτσας συμπλήρωσαν πριν δύο ημέρες δέκα χρόνια γάμου και αποφάσισαν να κάνουν μια απόδραση χωρίς όμως να αποκαλύψουν το μέρος στο οποίο περνούν το όμορφο αυτό τριήμερο επετείου.

Οι δυο τους ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στην εκκλησία του Αγ. Γεωργίου στο Καβούρι, ενώ κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο εφοπλιστής Νίκος Τσάκος και η σύζυγος του και Σήλια Κριθαριώτη, η οποία μάλιστα σχεδίασε και το λαμπερό νυφικό της Μαριέττας Χρουσαλά. Η πρώην παρουσιάστρια και μοντέλο είναι πλέον μια πολύ χαρούμενη μαμά τριών παιδιών, της Μάργκο, του Σπύρου και του Κωνσταντίνου.

Μετά την γαμήλια φωτογραφία, η Μαριέττα πόζαρε με μπικίνι και δέχτηκε πλήθος από likes για τους απίθανους κοιλιακούς της.
Καμία καραντίνα για την Χρουσαλά που διατηρεί τις διαστάσεις μοντέλου ανέπαφες. To μπικίνι της Μαριέττας ήταν μαύρο και κέρδισε τις εντυπώσεις.