Αποκλείεται: Απίστευτη αποκάλυψη από τον σεφ της βασιλικής οικογένειας

Αποκλείεται: Απίστευτη αποκάλυψη από τον σεφ της βασιλικής οικογένειας

Απίστευτο κι όμως αληθινό.

Η βασιλική οικογένεια βρίσκεται χρόνια στο προσκήνιο. Η Ελισάβετ, συγκεκριμένα, εκεί που ξεκίνησε την πορεία της απρόσμενα λόγω του θανάτου του πατέρα της, Γεωργίου, και προσπαθούσε να βρει τα πατήματά της για την πραγμάτωση του ρόλου της, εξελίχθηκε σε μία μονάρχη που έχει μείνει σχεδόν 70 χρόνια στην καρέκλα και ακόμη συνεχίζουμε να μετράμε.

Όλο αυτό το διάστημα, οι royals είναι ουσιαστικά celebrities κάτι που έμπρακτα σημαίνει ότι κάθε τι που κάνουν θα φτάσει κατευθείαν στον Τύπο και θα σχολιαστεί από τον κόσμο. Πολλές φορές, πολύ περισσότερο από τους όποιους ηθοποιούς ή τραγουδιστές που υπάρχουν στην παγκόσμια showbiz.




Τους τελευταίους μήνες, εκείνοι που απασχολούσαν περισσότερο τα νέα ήταν φυσικά η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry. Το ζευγάρι αποφάσισε να παραιτηθεί από τα βασιλικά του καθήκοντα και να προσπαθήσει να χαράξει τη δική του πορεία στην Αμερική. Από εκεί συνεχίζει κανονικά τις φιλανθρωπίες που επιλέγει και κάνει δημόσιες εμφανίσεις ώστε να κρατάει τον κόσμο ενήμερο.

Την ίδια ώρα, ο πρώην (επί 15 χρόνια) σεφ της βασίλισσας έρχεται για να κάνει μία αποκάλυψη σχετικά με κάτι που συνέβαινε μέσα στο Παλάτι όσο δούλευε εκεί και να αφήσει όλον τον πλανήτη σοκαρισμένο στο άκουσμα.

Μάλλον δεν πάει το μυαλό σου σε αυτό που πρόκειται να διαβάσεις…

Μπες στην παρακάτω gallery για να το δεις.