H Alessandra Ambrosio γυμνάζει τους γλουτούς της και ο χρόνος σταματάει

H Alessandra Ambrosio γυμνάζει τους γλουτούς της και ο χρόνος σταματάει

Αυτό το κορίτσι είναι too hot.

Τα μοντέλα έχουν τα πιο ωραία σώματα που έχουμε δει. Η φύση της δουλειάς τους είναι τέτοια που η φροντίδα του κορμιού τους παίζει πρωταρχικό ρόλο στις δουλειές που θα κλείσουν. Έτσι, δεν είναι να απορείς που η γράμμωση και οι αναλογίες τους σε αφήνουν με το στόμα ανοιχτό και σε κάνουν να προγραμματίζεις τη συνδρομή σου στο κοντινότερο γυμναστήριο.

Η Alessandra Ambrosio είναι ένα από αυτά τα μοντέλα. Έγινε γνωστή σε όλον τον πλανήτη μέσα από την ενσωμάτωσή της στο δυναμικό της Victoria’s Secret, για τις πασαρέλες της οποίας περπάτησε από το 2004 μέχρι το 2017, ενώ, παράλληλα, συνεργάστηκε με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας, όπως Dolce & Gabbana, Gucci, Oscar de la Renta, Moschino, Ralph Lauren, κ.α.

Η επιτυχία της ήταν τέτοια που το 2012 συγκαταλέχθηκε στα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα της λίστας του Forbes, με τα κέρδη της να ξεπερνούν τα έξι εκατομμύρια μέσα σε έναν χρόνο.

Τώρα, η Βραζιλιάνα καλλονή έχει έναν καταπληκτικό λογαριασμό στο Instagram, γεμάτο με τις πιο σέξι αναρτήσεις και πριν από κάποιες ώρες αποφάσισε να μοιραστεί μερικές ασκήσεις που κάνει για το κορμί της.

Σε ένα από τα βίντεο που είδαμε στα stories της, η Alessandra βρίσκεται στο πάτωμα και γυμνάζει τους γλουτούς της και μάλλον τα λόγια είναι φτωχά.




Επειδή το θέαμα παραείναι hot, σου βρήκαμε και τις πιο sexy φωτογραφίες της Ambrosio το τελευταίο διάστημα. Μπες στην παρακάτω gallery για να τις δεις.