GNTM:Η Μικαέλα Φωτιάδη ανέβασε την πρώτη φωτογραφία με τον νέο της σύντροφο

GNTM:Η Μικαέλα Φωτιάδη ανέβασε την πρώτη φωτογραφία με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική φάση.

Το Greece’s Next Top Model είναι η ένοχη απόλαυση πολλών σπιτιών τα τελευταία χρόνια. Οι κοπέλες που λαμβάνουν μέρος σε κάθε σεζόν φροντίζουν να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό όχι μόνο στις φωτογραφήσεις των δοκιμασιών, αλλά και στα όσα συμβαίνουν μέσα στο σπίτι. Κι αυτά είναι πολλά, αρκετές φορές, πολλά περισσότερα από τα πιο επαγγελματικά τους.

Η τριάδα της φωτιάς ήταν από αυτά που έχουν ξεχωρίσει όσο τίποτα από το GNTM, αφού τα κορίτσια (Μέγκι Ντρίο, Μικαέλα Φωτιάδη, Εύη Ιωαννίδου), ειδικά από ένα σημείο και μετά, δεν ήταν και οι πιο αγαπημένες παρουσίες των θεατών λόγω των διαφόρων εντάσεων μέσα στις οποίες εμπλέκονταν και λόγω των σχολίων που έκαναν για τις συμπαίκτριές τους.




Ο καιρός έχει περάσει σιγά-σιγά και τα κορίτσια έχουν τις δικές τους ζωές. Η Μικαέλα, συγκεκριμένα, μέχρι πριν μερικούς μήνες ήταν σε σχέση με τον Γιάννη Μπορμπόκη, όμως τον περασμένο Οκτώβρη έφτασαν τα νέα περί χωρισμού τους.

Αφού πέρασε κάποιο διάστημα, μάθαμε ότι το μοντέλο βρήκε εν νέου τον έρωτα στο πρόσωπο του επιχειρηματία Αλέξανδρου Σπυριλιώτη. Ο φωτογραφικός φακός τους είχε απαθανατίσει σε βραδινές τους εξόδους, αλλά μέχρι πρότινος η πρώην παίκτρια του GNTM δεν είχε δημοσιεύσει κάποια κοινή φωτογραφία με τον σύντροφό της στο Instagram.

Αυτό, όμως, άλλαξε, αφού μετά την τελευταία της ανάρτηση, έχουμε την πρώτη φωτογραφία του ζευγαριού.

Δες τη στην παρακάτω gallery.