Η Ελένη Μενεγάκη μικρή δεν ήταν όπως τη φανταζόσουν

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Ελένη Μενεγάκη μικρή δεν ήταν όπως τη φανταζόσουν

Πάμε στοίχημα πως δεν έχεις δει ξανά τη φωτό αυτή

Η Ελένη Μενεγάκη μετρά τριάντα (30) χρόνια παρουσίας στην ελληνική τηλεόραση, τα οποία θα λήξουν στο τέλος του μήνα, μετά την ανακοίνωση της παρουσιάστριας να αποχωρήσει από την τηλεόραση. Την ημέρα της γιορτής της η ξανθιά παρουσιάστρια στην έναρξη της εκπομπής της, έκανε την ανακοίνωση, η οποία όμως δεν μας ξάφνιασε, γιατί την ακούγαμε εδώ και έναν χρόνο σχεδόν στους δημοσιογραφικούς κύκλους. Εν τέλει η απόφαση πάρθηκε και θα βλέπουμε την Ελένη που όλοι αγαπήσαμε μέχρι το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν (aka τέλη Ιουνίου).

Η Ελένη Μενεγάκη ξεκίνησε τη καριέρα της ως παρουσιάστρια το 1991, από το κανάλι MEGA και την εκπομπή, «Κοκτέιλ», στο πλευρό του Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη. Έπειτα, το 1992, έκανε ένα πέρασμα από τις σειρές «Αχ Ελένη» και «Τα Μπακούρια» ενώ συμμετείχε και στο τηλεπαιχνίδι «Mega Banca» ως συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Πολυχρονίου για δύο σεζόν.

Το 1995, υπέγραψε συμβόλαιο με το κανάλι ΑΝΤ1 και πρωταγωνίστησε για μια σεζόν στη σειρά «Πάτερ ημών» μαζί με τον Κώστα Καρρά, ενώ ξεκίνησε να παρουσιάζει και την ψυχαγωγική εκπομπή «Πρωινός καφές», η οποία την ανέδειξε ως παρουσιάστρια και κράτησε δέκα χρόνια. Παράλληλα παρουσίαζε και τα «Καλλιστεία ΑΝΤ1» ενώ έκανε guest εμφάνιση στις σειρές «Καραμπόλα» (1997) και «Νταντά για όλες τις δουλειές» (1998). To 2005 πήρε μεταγραφή στον Alpha και 15 χρόνια μετά, ολοκληρώνει την καριέρα της ως τηλεπαρουσιάστρια στο ίδιο κανάλι.

Την επόμενη σεζόν δεν θα τη δεις κάπου στην τηλεόραση, και γι’ αυτό πρέπει να αρχίσεις να συνηθίζεις κάπως την απουσία της. Θα τη βλέπουμε πια μόνο από τα social media, αλλά και από παλιές φωτογραφίες. Και μιας και αναφερθήκαμε σε παλιές φωτογραφίες, έχεις δει ποτέ την Ελένη Μενεγάκη σε παιδική ηλικία; Πάμε στοίχημα πως δεν θα την αναγνωρίσεις και θα πάθεις πλάκα μόλις δεις τη φωτό αυτή που ανακαλύψαμε σε κάποια fan account της.

Η Ελένη Μενεγάκη ήταν ένα πολύ όμορφο και γλυκό κοριτσάκι και η ομοιότητα με τις κόρες της είναι τρομερή. Δες τη φωτό στη gallery που ακολουθεί και θα καταλάβεις.