Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πόζαρε με μπικίνι, όμως ο Snik άλλη φωτό σχολίασε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πόζαρε με μπικίνι, όμως ο Snik άλλη φωτό σχολίασε

Σχεδόν ξεχάσαμε πως σήμερα είναι Δευτέρα

Το 2020 δεν είναι η χρονιά που όλοι περιμέναμε με αγωνία να έρθει. Μέχρι στιγμής δεν θα λέγαμε πως έχει και μεγάλη επιτυχία σαν χρονιά -ίσως φταίει που είναι δίσεκτο; Που ξεκινά μια νέα δεκαετία; Κανείς δεν ξέρει- όμως όλοι προσπαθούμε για το καλύτερο. Όσον αφορά στα τηλεοπτικά της σεζόν αυτής, έχουμε δυο μεγάλες εκπλήξεις. Την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από την παρουσίαση και την τηλεόραση γενικά, αλλά και την μεταγραφή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον Alpha. Ακούγεται ήδη πως η Ηλιάνα θα αναλάβει την ζώνη της Ελένης Μενεγάκη, όμως η ίδια απάντησε ήδη σε αυτό.

«Δεν με τιμάει να λένε πως είμαι η διάδοχος της Ελένης Μενεγάκη, η Μενεγάκη, είναι η Ελένη, το ξέρουμε όλοι, το νιώθουμε όλοι, έχουμε μεγαλώσει κι έχω μεγαλώσει μαζί της, είναι ένα τεράστιο κομμάτι της τηλεόρασης με απίθανη πορεία και δεν μπορεί κανείς να την αντικαταστήσει». Και δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο μαζί της. Η Ηλιάνα που όλοι γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από την θέση του κριτή στo Greece’s Next Top Model, δεν θα είναι μαζί μας από την νέα τηλεοπτική σεζόν, και όσο να πεις δεν το έχουμε συνηθίσει ακόμη.

Αυτό που δεν προλάβαμε βέβαια να συνηθίσουμε και να επεξεργαστεί για τα καλά ο εγκέφαλός μας λόγω τριημέρου, είναι η φωτογραφία της με μπικίνι που ανέβασε στο Instagram account της, αλλά και το σχόλιο που της έκανε στην αμέσως επόμενη φωτό ο Snik. Το ζευγάρι ενώ η σχέση τους έχει περάσει πια σε ένα άλλο επίπεδο, δεν είναι ακόμη πολύ εκδηλωτικό στα social κι έτσι δεν βλέπουμε πολύ συχνά κοινές φωτό ή σχόλια τους. Το σίγουρο πάντως είναι πως η φωτό της Ηλιάνας με το μπικίνι μας έκανε να ξεχάσουμε εντελώς πως σήμερα είναι Δευτέρα.

Και μακάρι όλες οι Δευτέρες να ήταν σαν και τη σημερινή. Δες στη gallery που ακολουθεί τη sexy φωτό της Ηλιάνας, αλλά και το σχόλιο του αγαπημένου της. Δύσκολο στο να το ερμηνεύσουμε, όμως σίγουρα για καλό το έκανε!