Αngelina Jolie: Εσύ ξέρεις γιατί ονόμασε την μεγάλη της κόρη... Shiloh;

Αngelina Jolie: Εσύ ξέρεις γιατί ονόμασε την μεγάλη της κόρη... Shiloh;

Η star πάντως το αποκάλυψε!

Mπορεί οι Brangelina να αποτελούν εδώ και κάποια χρόνια παρελθόν, και μπορεί Jolie και Pitt να πέρασαν από 40 κύματα προκειμένου να μπορέσουν να έρθουν σε μία συμφωνία σχετικά με το διαζύγιό τους, αυτό όμως που ήταν πάντα σαφές, είναι ότι τα έξι τους παιδιά, είναι πάνω από όλους και όλα.

Η μεγαλύτερη ίσως αδυναμία τους, ακούει στο όνομα Shiloh Nouvelle, και είναι 14 ετών! Πρόκειται για την πρωτότοκη βιολογική κόρη του Brad και της Angelina, η οποία έχει πάρει την ομορφιά και των δύο της γονέων, με αποτέλεσμα να είναι μία καλλονή.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που είχαν απορήσει με το όνομα που είχε δοθεί στην μικρή, ενώ οι υποθέσεις έδιναν και έπαιρναν. Τελικά, λίγο καιρό πριν, η Angelina, αποφάσισε να αποκαλύψει τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε από κοινού με τον Brad, να δώσουν το συγκεκριμένο όνομα στην κόρη τους.

«Πριν γεννηθώ εγώ, η μητέρα μου είχε ακόμη μία εγκυμοσύνη, που δυστυχώς δεν ολοκληρώθηκε. Μετά από χρόνια μου αποκάλυψε ότι είχε αποφασίσει να ονομάσει το παιδί Shiloh Baptist. To ίδιο επίσης όνομα, χρησιμοποιώ όταν κλείνω δωμάτια σε ξενοδοχεία», είπε η Jolie.

Και μιας και το όνομα Shiloh, της ήταν τόσο οικείο, αποφάσισε να το δώσει και στο παιδί της. Παρόλα αυτά, διευκρίνισε ότι κράτησε μόνο το πρώτο μισό του ονόματος, μιας και το δεύτερο της ακουγόταν πολύ βιβλικό. Έχει εκφράσει άλλωστε πολλές φορές την πρόθεσή της τα παιδιά της να μάθουν τις αξίες και τις διδαχές διαφόρων θρησκειών του κόσμου.