Σε αυτό το βίντεο στο Tik Tok η Σίσσυ Χρηστίδου είναι πραγματικά πολύ αδύνατη

Σε αυτό το βίντεο στο Tik Tok η Σίσσυ Χρηστίδου είναι πραγματικά πολύ αδύνατη

Πόσο φανταστικό το μαλλί της;

Η Σίσσυ Χρηστίδου τα τελευταία χρόνια γίνεται συνεχώς στα social media έρμαιο των haters οι οποίοι όπου σταθούν και όπου βρεθούν σχολιάζουν τα κιλά της και το πόσο καλύτερη ήταν κάποια χρόνια πριν. Εμείς πάλι, την προτιμούμε όπως και να είναι. Είτε με περιττά κιλά, είτε αδυνατισμένη, εμάς μας αρέσει. Είναι πάντα ο εαυτός της, μας αρέσει όταν αυτοσαρκάζεται και τσαλακώνεται και πραγματικά ταυτιζόμαστε μαζί της σε άλλο βαθμό. Είναι από τις αγαπημένες μας Ελληνίδες celebrities και εννοείται πως την ακολουθούμε σε όλα τα social media, όπου έχει προφίλ. Έχει απίστευτο χιούμορ και αυτό είναι υπέρ της γιατί δεν δίνει καμία απολύτως βάση στα αρνητικά και προσβλητικά σχόλια των haters του Instagram.

Το διάστημα της καραντίνας η Σίσσυ Χρηστίδου ανακάλυψε το Tik Tok, όπως πολλοί από εμάς, και εννοείται έκανε κι εκείνη τα δικά της βίντεο. Αν την ακολουθείς θα έχεις δει αρκετά από αυτά που έχει κάνει, αν πάλι όχι ποτέ δεν είναι αργά για να της κάνεις follow. Είναι φανταστική και ξεκάθαρα αν δεν ήταν παρουσιάστρια θα μπορούσε να είναι ηθοποιός. Τα βίντεο της είναι πραγματικά ένα κι ένα, όμως εμείς δώσαμε ιδιαίτερη βάση σε ένα που έκανε πριν από μερικές ημέρες.

Θυμάσαι στο Παρά Πέντε τον μονόλογο της Αμαλίας (aka Ζέτα Μακρυπούλια) για τη συνάδελφο Βιργινία; Ε, αυτό το βίντεο έφτιαξε κι εμείς παρατηρήσαμε κάτι άλλο πέρα από το υποκριτικό της ταλέντο. Παρατηρήσαμε το πόσο αδύνατη φαίνεται σε αυτό το βίντεο, το οποίο στην τελική μπορεί να αντικατοπτρίζει και την πραγματικότητα. Αν παρατηρήσεις φαίνεται πολύ από το πρόσωπό της και θεωρούμε πως είναι φανταστική. Btw τα μαλλιά της είναι τόσο φανταστικά, που δεν ξέρουμε αν η Σίσσυ έχει κάτι να ζηλέψει από την Ραπουνζέλ.