Η Ελένη Μενεγάκη ποζάρει με καυτό σορτς και προκαλεί εγκεφαλικά

Η Ελένη Μενεγάκη ποζάρει με καυτό σορτς και προκαλεί εγκεφαλικά

Εμμ, βλέπεις ότι βλέπουμε;

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος βρίσκει την Ελένη Μενεγάκη κάποια ναυτικά μίλια μακριά από την Αθήνα, στο αγαπημένο της νησί. Που αλλού; Μα φυσικά στην Άνδρο μαζί με την οικογένειά της. Τα Άχλα είναι η αγαπημένη περιοχή της παρουσιάστριας και το καλοκαίρι της σχεδόν πάντα το περνάει εκεί. Επομένως και η ανεπίσημη έναρξη των διακοπών της δεν θα μπορούσε να τη βρει σε κάποιο άλλο μέρος της Ελλάδας. Ωστόσο αυτό που μας εντυπωσίασε σήμερα και ο λόγος που γράφονται οι γραμμές αυτές, δεν είναι το που βρίσκουμε την Ελένη Μενεγάκη αυτή την αργία, αλλά πώς τη βρίσκουμε. Ναι θα γίνουμε λίγο πιο σαφής και θα σου εξηγήσουμε τι εννοούμε.

Η Ελένη Μενεγάκη πριν από λίγα λεπτά ανέβασε φωτογραφία της στο Instagram account της από τα Άχλα, και εκεί που δώσαμε σημασία δεν ήταν στο πέτρινο καλοκαιρινό τοπίο, αλλά στην εμφάνισή της. Η ξανθιά παρουσιάστρια είναι εντελώς αμακιγιάριστη –ναι είναι μια κούκλα φυσικά- και φορά καυτό τζιν σορτς, αφήνοντας ακάλυπτα τα καλλίγραμμα πόδια της. Ναι, καλά διαβάζεις. Η Ελένη Μενεγάκη φοράει τζιν σορτσάκι και σκορπάει εγκεφαλικά στο Instagram με την παρουσία της.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει την Ελένη Μενεγάκη με μαγιό, σορτς ή κάποιο πιο κοντό φόρεμα, όμως κάθε φορά μας προκαλεί το ίδιο «δέος». Η 50χρονη παρουσιάστρια, η οποία πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσε την αποχώρησή της από την τηλεόραση και την παρουσίαση στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν, ξεκίνησε τις διακοπές της πρόωρα, πηγαίνοντας για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στη μοναδική της Άνδρο. Και όπως ήταν φυσικό ανέβασε και την καθιερωμένη της φωτογραφία από το νησί.

Και αν η φωτό που περίμενες ήταν κάποιο τοπίο με θέα το απέραντο γαλάζιο των Κυκλάδων και απογοητεύτηκες, τότε με βεβαιότητα σου λέμε πως αυτή που θα δεις είναι πολύ καλύτερη, μιας και δεν βλέπουμε συχνά την Ελένη με σορτς. Είναι κορμάρα όμως έτσι; Ας το παραδεχτούμε.

Δες τη φωτογραφία της στη gallery που ακολουθεί.