Ο Χρήστος Μάστορας πόζαρε γυμνός στο Instagram και ανέβασε τη θερμοκρασία στα ύψη

Ο Χρήστος Μάστορας πόζαρε γυμνός στο Instagram και ανέβασε τη θερμοκρασία στα ύψη

Από τους πιο ωραίους άντρες της Ελληνικής showbiz

Τον Χρήστο Μάστορα τον γνωρίσαμε πριν από μία δεκαετία περίπου –ίσως και λίγο περισσότερο- και πραγματικά ούτε που φανταζόμασταν την εξέλιξή του, τότε που τραγουδούσαμε το κρυφά από Μέλισσες. Οι Μέλισσες είναι ένα από τα ελάχιστα boy bands που έχουμε στην Ελλάδα, και η πορεία τους μέχρι σήμερα είναι πραγματικά εξαιρετική. Κάθε χρόνο στα Mad Video Music Awards σαρώνουν τα βραβεία και τραγούδια τους είναι κάτι παραπάνω από υπέροχα. Η μουσική που γράφουν, οι στίχοι είναι τρομεροί, ενώ και οι συνεργασίες του Χρήστου Μάστορα σαν μονάδα είναι μία και μία.

Από τις πιο πρόσφατες ξεχωρίζουν αυτές που δημιουργήθηκαν το φθινόπωρο που μας πέρασε, με τον Χρήστο Μάστορα να τραγουδά μαζί με τον Δημήτρη Μπάση το «Ένα λεπτό» και με την σύζυγό του Tom Hanks, την Ελληνίδα Rita Wilson το «Let me be». Το ντουέτο με τον Δημήτρη Μπάση εννοείται έχει γίνει το τραγούδι που έχει ακουστεί περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο, και αν έχεις μια αγάπη ή μια σχέση που σε πλήγωσε και σε πονά, καταλαβαίνεις ακριβώς κάθε στίχο του. Το Instagram του Χρήστου Μάστορα, δεν είναι αυτό που θα πεις «α να ένας influencer καλλιτέχνης», όμως οι φωτό που ανεβάζει κάθε τόσο είναι τρομερές.

Και αυτή που ανέβασε μέσα στο Σαββατοκύριακο, είναι ακριβώς αυτή που χρειάζεσαι για να ξεχάσεις πως σήμερα είναι Δευτέρα. Οκ, το έχεις ξεχάσει ήδη μιας και ήταν μια ιδιαίτερη Δευτέρα, αλλά δεν μπορείς να πεις βοήθησε και ο Χρήστος σε αυτό με την topless φωτογραφία του στο Instagram. Κάτι η ζέστη που ήδη έκανε, κάτι η φωτογραφία, ανέβηκε η θερμοκρασία στα ύψη. Ναι, είναι από τους πιο ωραίους και γυμνασμένους άντρες της ελληνικής showbiz και η απόδειξη είναι στη gallery που ακολουθεί.