Που να ήξερε; Η ατάκα της Aniston στην Jolie την πρώτη φορά που τη γνώρισε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Που να ήξερε; Η ατάκα της Aniston στην Jolie την πρώτη φορά που τη γνώρισε

Πόσο τραγική ειρωνεία;

Η Angelina Jolie έχει περάσει σχεδόν όλη την επαγγελματική της ζωή όντας η αγαπημένη των tabloids. Και στα 45α γενέθλιά της μεγάλο μέρος της συζήτησης για την ηθοποιό παραμένει ακόμη η περιορισμένη σχέση που έχει με τον πρώην σύζυγό της, Brad Pitt, μετά τον χωρισμό τους τον Σεπτέμβριο του 2016. Σαν τώρα θυμόμαστε την είδηση πως η Jolie κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Brad και ακόμη μας φαίνεται σαν ψέμα. Σοκαριστήκαμε τόσο, όσο και στο άκουσμα της είδησης χωρισμού του με την Aniston.

Και ενώ τα δημοσιεύματα για την επανένωσή του με την Jennifer Aniston δίνουν και παίρνουν –και ναι μας κάνουν ευτυχισμένες- αξίζει να ρίξουμε μια ματιά στην πρώτη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει η Jennifer Aniston μετά τον χωρισμό τους το 2005. Η συνέντευξη αυτή δόθηκε στο Vanity Fair το 2006 με την Aniston να ανακαλεί και να μιλά για τη μοναδική συνάντηση που είχε ever με την Αngelina Jolie. Και τώρα που διαβάζουμε τι ακριβώς ειπώθηκε σε εκείνη τη μεταξύ τους συζήτηση πραγματικά αναρωτιόμαστε και με κάποιο μαγικό τρόπο κάνουμε «πατ πατ» στον ώμο της Jennifer Aniston για συμπαράσταση, γιατί πραγματικά που να ήξερε;

«Ήταν στα γυρίσματα των FRIENDS. Αποτραβήχτηκα και συστήθηκα στην Angelina», αναφέρει η Jennifer Aniston και συνεχίζει. «Ο Brad είναι πολύ ενθουσιασμένος που δουλεύει μαζί σου». Και η συνέχεια είναι ιστορία. Ο Pitt και η Jolie ταίριαξαν τόσο καλά όσο γυριζόταν το Mr & Mrs Smith, που χώρισε την Aniston και ξεκίνησε σχέση με τη Jolie.

«Δεν νομίζω ότι ξεκίνησε κάτι σωματικά μεταξύ τους, αλλά νομίζω ότι τον προσέλκυε πολύ η Jolie», δήλωσε στην ίδια συνέντευξη η φίλη της Aniston, Courteney Cox. «Υπήρχε μια σύνδεση και ήταν ειλικρινής γι 'αυτό με τη Jen. Τις περισσότερες φορές, όταν οι άνθρωποι έλκονται από άλλα άτομα, δεν το λένε. Τουλάχιστον ήταν ειλικρινής σε αυτό. Ήταν μια έλξη που πολέμησε για μια χρονική περίοδο».

Ο Pitt και ο Aniston υπήρξαν παντρεμένοι από το 2000 έως το 2005 και με τη Jolie ήταν μαζί από το 2006 έως το 2016, την παντρεύτηκε το 2012. Έχει έξι παιδιά μαζί της, τρία από τα οποία έχουν υιοθετηθεί.