Η Άννα Αμανατίδου θα σε αφήσει speechless με το κορμί της με μαγιό

Η Άννα Αμανατίδου θα σε αφήσει speechless με το κορμί της με μαγιό

Το GNTM είναι πίσω της, αλλά συνεχίζει να μας εντυπωσιάζει περισσότερο από ποτέ.

Τα κορίτσια του Greece's Next Top Model απασχολούν κάθε χρόνο τα φώτα της δημοσιότητας. Μέσα στο παιχνίδι, βάζουν τα δυνατά τους για να εντυπωσιάσουν με τον επαγγελματισμό και το αποτέλεσμα που βγάζουν στις φωτογραφήσεις τους, ώστε η κριτική επιτροπή να τις κρατήσει για άλλη μία εβδομάδα μέσα στο σπίτι. Συνήθως, όμως, όταν βγουν είναι που αρχίζει πραγματικά η καριέρα τους. Ακόμα κι αν δεν καταφέρουν να φτάσουν στον μεγάλο τελικό.

Πολλές από τις παίκτριες του GNTM, για την ακρίβεια, πέρα από τις δουλειές που κλείνουν, διατηρούν και πολύ επιτυχημένους λογαριασμούς στο Instagram με δεκάδες χιλιάδες, ακόμα και εκατοντάδες χιλιάδες, followers. Μία από αυτές είναι και η Άννα Αμανατίδου. Το μοντέλο που ξεχώρισε για το σέξι look του αλλά και την προσήλωση και το μέγεθος της δουλειάς που έκανε όσο ήταν στο παιχνίδι.

Έχει περάσει πολύς καιρός πια από τότε που η Άννα βρισκόταν σε κάποιο επεισόδιο του ριάλιτι, ωστόσο μία ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είναι το μόνο που θα χρειαστείς για να καταλάβεις ότι βρίσκεται στα καλύτερά της τόσο στα επαγγελματικά όσο και στην εμφάνισή της.

Χτες, συγκεκριμένα, η πρώην συμμετέχουσα του σόου μοντέλων έκανε μία σειρά από stories κατά τη διάρκεια του μπάνιου που αποφάσισε να κάνει με τις φίλες της. Φόρεσε το κόκκινο μπικίνι της και άφησε το κοινό της να παραληρεί.

Μπες στην παρακάτω gallery για να τη δεις.