Τα σχόλια για τον Αργυρό στο Youtube του Snik είναι ό,τι πιο αστείο θα δεις

Πατούλια Κατερίνα
Τα σχόλια για τον Αργυρό στο Youtube του Snik είναι ό,τι πιο αστείο θα δεις

Εκεί που ο Σνικ ήταν πρώτος, βρέθηκε τριτοτέταρτος

Καθώς οΚωνσταντίνος Αργυρός πλησιάζει τα 4 εκατομμύρια views σε δέκα μέρα με την «Αθήνα του», ο Σνικ έχει πέσει στο Νούμερο 4 των τάσεων του You Tube με το άλλοτε πρώτο στις τάσεις Millionaire το οποίο δεν έχει φτάσει ακόμα τα 2 εκατομμύρια views.

Θα πεις γιατί να έχουμε τέτοιο άγχος για τα trending του Youtube, θα σου πούμε πως για τους τράπερς όπως ο Σνικ, το να πάει καλά το κομμάτι τους στο εν λόγω κοινωνικό δίκτυο ήταν κάτι παραπάνω από σημαντικό.

Βλέπεις, το να χάνεις την πρωτιά από τον πρώην της κοπέλας σου, μπορεί να κάνει την πτώση από τον θρόνο του Youtube λίγο πιο επώδυνη.



Κι είναι κι αυτά τα σχόλια των φανς ακόμα πιο ύπουλα στο Youtube κανάλι του Σνικ που του θυμίζουν με χιούμορ και μαεστρία πως ο πρώην της αγαπημένης του Ηλιάνας Παπαγεωργίου, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, του έκανε ζημιά σε μια φάση που ο Σνικ δεν έχει αντίπαλο.

Πάντως, η Ηλιάνα που έκανε το επόμενο βήμα στην καριέρα της με μια μεγάλη μεταγραφή στον Άλφα, στην ζώνη που θα αφήσει ορφανή του χρόνου η Ελένη Μενεγάκη, αποκάλυψε πρόσφατα πως συγκατοικεί πια με τον Δημήτρη της, άκα Σνικ και ο αγαπημένος της την πιστεύει πιο πολύ από κάθε άλλο.

Τώρα, αν βλέπει ο Σνικ, τα σχόλια που θα δεις παρακάτω και απλά γελάει με την Ηλιάνα στην αγκαλιά του, είναι μια άλλη ιστορία.

Δες την γκάλερι.