Masterchef: Ο Δημήτρης και η Μαρία είναι μαζί και υπάρχουν αποδείξεις (vid)

Masterchef: Ο Δημήτρης και η Μαρία είναι μαζί και υπάρχουν αποδείξεις (vid)

Τα τρυφερά ενσταντανέ του ζευγαριού.

Τη φετινή σεζόν το Masterchef συζητήθηκε περισσότερο για τα πρόσωπα που έλαβαν μέρος παρά για τα πιάτα που παρουσιάζονταν σε κάθε επεισόδιο. Δύο από τα πρόσωπα που προβλήθηκαν πολύ ήταν η Μαρία Μπέη και ο Δημήτρης Μπέλλος, κυρίως γιατί έγιναν ζευγάρι κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Ως ζευγάρι, δημιούργησαν ταυτόχρονα και μία συμμαχία στην οποία αρκετοί συμπαίκτες τους αντιδρούσαν. Δηλαδή, δεν αντιδρούσαν τόσο απέναντι στη συμμαχία αυτή καθαυτή, αλλά στην επιρροή που έκριναν να έχει η Μαρία στον Δημήτρη.

Τη σχέση τους επιβεβαίωσε η ίδια η Μαρία κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Την επιβεβαίωσε και ο αδερφός του Δημήτρη Μπέλλου σε τηλεοπτικές του δηλώσεις. «Αν έχει ο Δημήτρης σχέση με τη Μαρία; Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια. Ο κόσμος το έχει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι. Αγάπη δεν θα το έλεγα, είναι έρωτας, μια ζύμωση μέσα στο παιχνίδι, μια φιλία», είχε πει μεταξύ άλλων.

Καθώς ο καιρός περνούσε και τα γυρίσματα προχωρούσαν, κυκλοφόρησε η είδηση πως η εκρηκτική τους σχέση τέλειωσε μαζί με τη συμμετοχή τους στον τέταρτο κύκλο του μαγειρικού reality του Star. Η φήμη αυτή συνοδεύτηκε από μία άλλη που ήθελε τον Δημήτρη να έχει χωρίσει τη Μαρία για να επιστρέψει στη Νορβηγίδα, πρώην σύντροφό του.

Τελικά, όμως, κάτι τέτοιο δεν ισχύει μιας και το ζευγάρι είναι ακόμα μαζί. Αυτό αποδεικνύει και το ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Πρωινό», που θα δεις παρακάτω. Η δημοσιογράφος Πολυξένη Καραμίχα εντόπισε το ζευγάρι στην Ασπροβάλτα σε τρυφερά ενσταντανέ. Ωστόσο, όταν η δημοσιογράφος τούς πλησίασε εκείνοι… το έβαλαν στα πόδια.

Μαρία και Μπέλλος, όπως θα δεις στα πλάνα, ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί μεταξύ τους, κάτι που αποδεικνύει ότι είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ.



Διάβασε ακόμα: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το ατύχημά της στα γυρίσματα του J2US