2 φορές που είδαμε την Κάτια Ταραμπανκό με μαγιό στο Instagram και «δακρύσαμε»

2 φορές που είδαμε την Κάτια Ταραμπανκό με μαγιό στο Instagram και «δακρύσαμε»

Και όχι δεν κλάψαμε κανονικά

Κάτια Ταραμπανκό: ένα όνομα, μια ιστορία. Το Σεπτέμβριο του 2019 ξεκίνησαν οι οντισιόν του Greece’s Next Top Model 2. Το reality μοντέλων επέστρεψε στη ζωή μας μετά από εννέα μήνες και μέσα από τις οντισιόν γνωρίσαμε όλα τα κορίτσια για τα οποία μιλάμε σήμερα και βλέπουμε να τα πηγαίνουν περίφημα σε αυτό που επέλεξαν να ακολουθήσουν. Μέσα σε αυτά τα κορίτσια ήταν και η Κάτια Ταραμπανκό. Το κορίτσι από την Ουκρανία μας εντυπωσίασε από τα πρώτα λεπτά που εμφανίστηκε στο πλατό των οντισιόν και την είδαμε με το λαμπερό χαμόγελο της και τις αναλογίες της να μαγεύει την κριτική επιτροπή και να αποσπά 4 «ναι» για την συνέχεια στο bootcamp.

Πολλοί από την πρώτη στιγμή που την είδαν μιλούσαν για τη νικήτρια του Greece’s Next Top Model, και όπως φάνηκε δεν είχαν άδικο. Η Κάτια τα πήγαινε καλά σε όλες τις δοκιμασίες, βελτιωνόταν συνεχώς και εν τέλει έφτασε μέχρι και τον τελικό, στον οποίο και μοιράστηκε το έπαθλο με την Άννα Μαρία Ηλιάδου. Υπήρξαν αρκετές ίντριγκες και κόντρες στις οποίες βρέθηκε εμπλεκόμενη, όμως πάντα με καλή θέληση οι παρεξηγήσεις λυνόταν και όλα τα κορίτσια τα έβρισκαν μεταξύ τους. Φυσικά θα σκεφτείς και θα έχεις δίκιο πως δεν ταιριάζουν όλοι με όλους και ήταν λογικό σε ένα σπίτι με τα τόσα κορίτσια να υπάρχουν κόντρες.

Περιμένοντας να δούμε πως θα εξελιχθεί το φετινό Greece’s Next Top Model, που θα περιλαμβάνει τόσο αγόρια, όσο και κορίτσια βλέπουμε την Κάτια να ποζάρει με το μαγιό της στο Instagram, και μια αναστάτωση τη νιώθουμε. Η νικήτρια του GNTM ξεκίνησε ήδη τα μπάνια της και με μια γρήγορη ματιά στο Instagram της, την είδαμε δυο φορές με το μπικίνι της και τρελαθήκαμε. Δεν ξέρουμε τι έκανε το κορίτσι αυτό μέσα στην καραντίνα, όμως το κορμί της είναι καλύτερο από ποτέ.

Κάτια ποιο είναι το μυστικό σου;