Η μεγάλη αποκάλυψη της Ηλιάκη για την αρχή της σχέσης και τον γάμο (video)

Πατούλια Κατερίνα
Η μεγάλη αποκάλυψη της Ηλιάκη για την αρχή της σχέσης και τον γάμο (video)

'Εφτασε να δακρύσει η Ηλιάκη

Το comeback της στην μικρή οθόνη έκανε η Μαρία Ηλιάκη η οποία ήτα καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη και έκανε απίθανες αποκαλύψεις για την σχέση της με τον Στέλιο Μανουσάκη με τον οποίο είναι ζευγάρι από το Πάσχα του 2018.

Η Ηλιάκη, αποκάλυψε πως όταν άλλαξε η ίδια την κοσμοθεωρία της, έγινε ευτυχισμένη και βρήκε το άλλο της μισό:

«Έχω λιγότερους φίλους, με είχαν συνηθίσει αλλιώς, κι όταν αλλάζεις, υπάρχουν άνθρωποι που φεύγουν από δίπλα σου. Είμαι η ίδια Μαρία αλλά έχει αλλάξει η ματιά μου στα πράγματα και έχει αλλάξει όλη την κοσμοθεωρία μου. Τα έβλεπα όλα από μία οπτική μιζέριας, εστίαζα πάντα σε αυτό που δεν είχα ή που δεν πήγαινε καλά.

«Θυμάμαι το Πάσχα του 2018 και ένιωθα καλά, είδα αλλιώς τον Στέλιο τον οποίο τον ξέρω πολλά χρόνια, έκανα παρέα με τις αδερφές του στα Χανιά, δεν του έδινα ποτέ σημασία, σχεδόν τον σνόμπαρα με κοιτούσε πάντα έντονα», τόνισε η Ηλιάκη για να εξηγήσει:



Αποφάσισα ότι με αυτόν τον άνθρωπο κάτι είναι διαφορετικό, θα τον αγαπάω, θα τα δίνω όλα και δεν θα με νοιάζει τι θα πάρω πίσω. To ένστικτό μου, μου είπε προχώρα, όσο για τον γάμο η Μαρία απάντησε πως θα γίνει κι αυτό, ρίχνοντας την μπίλια στον αγαπημένο της Στέλιο.

Όσο για το ξεκίνημα της σχέσης του ζευγαριού, υπάρχει μια αποκάλυψη που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.