Η Ξανθούλα Τζερεφού έμεινε μισή και η πόζα με μπικίνι το δείχνει ξεκάθαρα

Η Ξανθούλα Τζερεφού έμεινε μισή και η πόζα με μπικίνι το δείχνει ξεκάθαρα

Ούτε Plus size, ούτε καμπύλες

Την Ξανθή Τζερεφού την γνωρίσαμε πριν δύο χρόνια στο GNTM στο Star Channel και ήταν ένα από τα κορίτσια που ξεχώρισαν, χάρη στην λευκή επιδερμίδα, τα κατακόκκινα μαλλιά της και τις καμπύλες της.

Το κορίτσι που ήθελε να κάνει καριέρα στο μόντελινγκ στην κατηγορία του plus size είχε δεχτεί σφοδρή κριτική στα social media για τα κιλά που είχε, κάτι που η ίδια δεν άφησε ποτέ να την πτοήσει. Άλλωστε μέσα στο ριάλιτι μοντέλων η Ξανθή κατάφερνε να βγάζει άψογες φωτογραφίες σε κάθε πρότζεκτ και ήταν και ένα από τα αγαπημένα κορίτσια του αυστηρού κριτή και φωτογράφου του GΝTM, Δημήτρη Σκουλού.

Και μπορεί να ετοιμαζόμαστε ήδη για τον τρίτο κύκλο του GNTM που θα έχει συμμετοχές τόσο από κορίτσια όσο και αγόρια που ονειρεύονται μια λαμπρή καριέρα στο μόντελινγκ, όμως οι πόζες της Ξανθής με μαύρο μπικίνι όπως τις είδαμε στο Happy Day, μας ξάφνιασαν ευχάριστα.

Η νεαρή κοπέλα, έχει σκουρύνει τα μαλλιά της, έχει μεταμορφώσει το σώμα της και η αυτοπεποίθηση που έχει δεν κρύβεται. Φυσικά τον τελευταίο χρόνο έχει φανεί πως η Ξανθή έχει κάνει τόσο γυμνάστική όσο και διατροφή και το αποτέλεσμα την έχει πραγματικά δικαιώσει.

Το βίντεο που θα δεις καθώς και οι φωτογραφίες στην παρακάτω γκάλερι είναι απλά ενδεικτικές.