Γιώργος Χρανιώτης: Η τρυφερή πόζα λίγο πριν γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά

10 SHARES

Το ευχισμένο ζευγάρι αναμένει το μωρό του

Στις 23 Ιούνη του 2018, ο Γιώργος Χρανιώτης και η αγαπημένη του Γεωργία Αβασκαντήρα, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στην Τήνο, και σχεδόν δύο χρόνια αργότερα, οι δύο ερωτευμένοι ετοιμάζονται να γίνουν γονείς για πρώτη φορά. 

Η Γεωργία Αβασκαντήρα στην αρχή της καραντίνας είχε μιλήσει στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περίμενε. 

«Περιμένουμε αγόρι. Το λέμε τώρα που το έχει μάθει και ο μπαμπάς. Στην αρχή δεν το ήξερε επειδή δεν ήθελε να το ξέρει. Είμαι στον έκτο μήνα και δεν έχω σταματήσει να γυμνάζομαι. Έχω μια εύκολη εγκυμοσύνη ευτυχώς. Περιμένουμε την πρώτη στιγμή που θα έρθει το μωρό στο σπίτι και θα πρέπει να του κάνουμε το πρώτο του μπάνιο. Ανυπομονούμε!», ανέφερε μεταξύ άλλων η Γεωργία που μπήκε πια στην τελική ευθεία.

Κι ενώ το ζευγάρι περιμένει το αγοράκι που θα συμπληρώσει την οικογενειακή του ευτυχία, ο Γιώργος Χρανιώτης, τον οποίο αγαπήσαμε ξανά μέσα από το Survivor 1 στον SKAI, δημοσίευσε την πιο αγαπησιάρικη φωτογραφία αγκαλιά με την αγαπημένη του κι έγραψε χαρακτηριστικά: 

«Ας χαλαρώσουμε λιγάκι τώρα που μπορούμε.Σε καμμία βδομάδα,αυτή μάλλον η ησυχία της φωτογραφίας,θα διακόπτεται από μια τσιρίδα. Αλλά θα ναι υπέροχη αυτή η τσιρίδα.Δεν θα ναι; #baby #mybaby #mybabys #junechild #summerbaby #family #silence #τσιριδα #ole #οπα #μιαχαρα».

Δες την υπέροχη φωτογραφία παρακάτω.

10 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ