Η Ελένη Μενεγάκη έκανε giveaway και η Μαρία Κορινθίου ήταν η νικήτρια

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Ελένη Μενεγάκη έκανε giveaway και η Μαρία Κορινθίου ήταν η νικήτρια

Κι όμως συνέβη

Είναι σύνηθες φαινόμενο τα τελευταία χρόνια οι Έλληνες και Ελληνίδες celebrities να κάνουν στα accounts τους στα social media διαγωνισμούς μοιράζοντας προϊόντα περιποίησης, ενδύματα, υποδήματα ακόμη και μαγειρικά σκεύη ή παιδικά παιχνίδια. Αυτό έχει διπλό σκοπό καθώς βοηθά τόσο τον εκάστοτε celeb να κερδίζει περισσότερους followers, αλλά και να διαφημίζει μικρές και διάφορες επιχειρήσεις να γίνονται περισσότερο γνωστές και να έχουν έσοδα. Μέσα σε αυτούς τους celebrities βρίσκεται φυσικά και η Ελένη Μενεγάκη, η οποία κάνει συχνά πυκνά τέτοιου είδους διαγωνισμούς στο Instagram account της.

Πριν από μερικές ημέρες λοιπόν και ενώ ακόμη προσπαθούμε να διαχειριστούμε την ανακοίνωση της για αποχώρηση από την τηλεοπτική ζώνη γενικά, η Ελένη Μενεγάκη έκανε giveaway ένα κόκκινο φόρεμα που φορούσε η ίδια στην εκπομπή της. Είναι αλήθεια πως ήταν πάρα πολύ όμορφο και η καθεμία θα δήλωνε συμμετοχή σε έναν τέτοιο διαγωνισμό, οπότε ποιος να κατηγορήσει την Μαρία Κορινθίου; Τώρα θα αναρωτηθείς τι σχέση έχει η Μαρία Κορινθίου με όλο αυτό και γιατί την αναφέρουμε. Και η απάντηση είναι πολύ απλή και ίσως στην πραγματικότητα να έχεις καταλάβει τι ακριβώς συνέβη.

Αν είδες εκ νέου το post της Ελένης Μενεγάκη που αναγράφει τις νικήτριες μετά το τέλος του διαγωνισμού, τότε θα είδες πως μία από τις νικήτριες του φορέματος είναι η Μαρία Κορινθίου. Ναι ναι, καλά διαβάζεις. Η Μαρία Κορινθίου, η ηθοποιός, η σύζυγος του Γιάννη Αϊβάζη και μαμά της Ισμήνης; Ναι ναι αυτή. Η μελαχρινή ηθοποιός κέρδισε το φόρεμα μαζί με μία άλλη κοπέλα και φυσικά της απάντησε με πολλές καρδούλες κάτω από το σχόλιό της.