Δεν φαντάζεσαι ποια Kardashian βγάζει τα λιγότερα λεφτά

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Δεν φαντάζεσαι ποια Kardashian βγάζει τα λιγότερα λεφτά

Ούτε εμείς το πιστεύαμε

Παρόλο που η Kylie Jenner αφαιρέθηκε από το δισεκατομμυριούχο καθεστώς της, αυτή και τα άλλα μέλη της οικογένειας Kar-Jenner έχουν εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια στην τράπεζα. Η οικογένεια έγινε γνωστή χάρη στο δημοφιλές reality show τους, Keeping Up with the Kardashians, αλλά αυτή δεν είναι πλέον η κύρια πηγή του πλούτου τους. Οι Kardashians είναι φανταστικοί στο μάρκετινγκ και μεταφράζουν τη δημοτικότητά τους σε προσοδοφόρες σειρές προϊόντων και υποστηρίζουν δημοσιεύσεις στο Instagram. Είναι το χρυσό πρότυπο όσον αφορά τους « social media influencers».

Εν τω μεταξύ, η «φτωχότερη» αδερφή των Kardashian-Jenner δεν είναι αυτή που φαντάζεσαι και τυχαίνει επίσης να είναι η μόνη που έχει πραγματική καριέρα. Και θα αναρωτηθείς πως έγινε αυτό και θα σου το αναλύσουμε ακριβώς. Η Kylie Jenner βρισκόταν σε πολύ καλή φάση μέχρι πρόσφατα χάρη στον «ιστό των ψεμάτων» σχετικά με την καθαρή αξία της. Η νεότερη αδερφή και ιδρυτής της Kylie Cosmetics έκανε πρωτοσέλιδα τον Μάρτιο του 2019 ως μία από τις νεότερες αυτοδημιούργητες δισεκατομμυριούχους. Όμως, μόλις ένα χρόνο αργότερα, ο τύπος των μέσων μαζικής ενημέρωσης κατηγορήθηκε για πλαστογράφηση φορολογικών δηλώσεων και παρείχε άλλες παραπλανητικές πληροφορίες για να κάνει την καθαρή της αξία να φαίνεται μεγαλύτερη.

Ωστόσο, παρόλο που δεν θεωρείται πλέον δισεκατομμυριούχος, η Kylie αξίζει εντυπωσιακά 900 εκατομμύρια δολάρια και είναι η πλουσιότερη αδερφή Kardashian με τεράστιο περιθώριο. Η δεύτερη πιο πλούσια είναι φυσικά η Kim Kardashian, η οποία έχει εισόδημα $350 εκατομμύρια δολάρια, ενώ για κάθε post της στο Instagram παίρνει 900 χιλιάδες δολάρια.

Η Khloe Kardashian βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 50 εκατομμύρια δολάρια ενώ λίγο πιο πάνω της με 91 εκατομμύρια είναι η μητέρα τους Kris Jenner. Η Kendall Jenner που θεωρείται ως ένα από τα καλοπληρωμένα μοντέλα στην παγκόσμια βιομηχανία της μόδας, το εισόδημά της φτάνει τα 45 εκατομμύρια δολάρια, κατατάσσοντας τη στην πιο «φτωχή της οικογένειας». Η Kourtney Kardashian βγάζει 35 εκατομμύρια περίπου, αλλά σκέψου πως δεν έχει μια σταθερή δουλειά, οπότε δεν μπορεί να συγκριθεί με την Kendall.

Πραγματικά πάντως η Kendall ήταν η τελευταία που φανταζόμασταν.