Δούκισσα Νομικού: Γιορτάζει 3 χρόνια γάμου με τη φωτό που δεν περίμενες να δεις

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Δούκισσα Νομικού: Γιορτάζει 3 χρόνια γάμου με τη φωτό που δεν περίμενες να δεις

Σαν σήμερα ήταν θυμάσαι;

Ήταν 10 Ιουνίου του 2017 όταν η Δούκισσα Νομικού ανέβαινε τα σκαλιά στο εξωτικό παρεκκλήσι της Μυκόνου, λίγο πριν ενωθεί για πάντα με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της Δημήτρη Θεοδωρίδη. Το φανταστικό νυφικό της δια χειρός Σήλιας Κριθαριώτη και το απλό χτένισμά της, την έκανε την πιο αγαπημένη μας celeb νύφη και κάθε χρόνο θυμόμαστε τον γάμο της με τις πιο φανταστικές φωτογραφίες της από την ημέρα εκείνη.

Φέτος, η Δούκισσα Νομικού μας πρόλαβε και πριν κάνουμε εμείς το καθιερωμένο μας αφιέρωμα στον φανταστικό γάμο της, έκανε εκείνη το δικό της throwback με μια φωτογραφία που σε καμία περίπτωση δεν περιμέναμε να δούμε στο Instagram account της. Όχι δεν ήταν από την ημέρα του γάμου της και γι’ αυτό και ξαφνιαστήκαμε λίγο περισσότερο. Η Δούκισσα Νομικού είναι ένα πολύ χαμηλών τόνων κορίτσι και πολύ σπάνια μας δείχνει φωτογραφίες οικογενειακές, πόσο μάλλον με τον σύζυγό της. Η σημερινή μέρα όμως δεν είναι σαν όλες τις άλλες. Σήμερα το πιο όμορφο ζευγάρι της ελληνικής showbiz γιορτάζει τρία χρόνια από την ημέρα του γάμου του και η φωτογραφία τους αξίζει το like σου.

Η παρουσιάστρια και μανούλα δύο υπέροχων παιδιών –του Σάββα και της Αναστασίας- ανέβασε πριν από λίγη ώρα μια φωτογραφία στο account της, στην οποία είναι η ίδια με τον σύζυγό της Δημήτρη, και η έκπληξή μας είναι μεγάλη. Η Δούκισσα πολλές φορές μιλάει για τον αγαπημένο της και για τος φωτογραφίες που βγάζει, όμως σχεδόν ποτέ δεν μας το δείχνει στα social.

Σήμερα ήταν όμως η μέρα τέτοια που δεν γινόταν να μην δούμε κοινή φωτογραφία τους. Ποζάροντας και οι δύο χαμογελαστοί, η Δούκισσα ευχήθηκε στον αγαπημένο της χρόνια πολλά και του υποσχέθηκε να ναι μαζί μέχρι και την 100η επέτειό τους.

Δες τη φωτογραφία τους στη gallery παρακάτω.