MasterChef 4: Ο Γιώργος αποχώρησε και το Twitter έκανε απίστευτο party

MasterChef 4: Ο Γιώργος αποχώρησε και το Twitter έκανε απίστευτο party

Τα tweets ήταν «φωτιά».

Έχουμε φτάσει στην τελική γραμμή του MasterChef. Πλέον έχουν μείνει πολύ λίγα επεισόδια μέχρι τον μεγάλο τελικό και τα περιθώρια στενεύουν για τους παίκτες. Κάθε πιάτο πρέπει να είναι πιο εντυπωσιακό από ποτέ, να υπάρχει κάποια πρωτοτυπία και να αποδεικνύει κάθε φορά γιατί ο/η δημιουργός του πρέπει να κρατάει την ποδιά. Όσοι δεν κινούνται σε αυτά τα πλαίσια είναι κι αυτοί που αποχαιρετούν το σπίτι.

Η δοκιμασία έγινε και σήμερα και τα παιδιά έφτασαν μπροστά στην κριτική επιτροπή. Αφότου οι κριτές δοκίμασαν, αποφάνθηκαν ότι ο Σταυρής, η Μαρία κι ο Δημήτρης είχαν τα πιάτα που άξιζαν να περάσουν στην επόμενη φάση, με τις πιο αδύναμες προσπάθειες να ανήκουν στον Τζον και στον Γιώργο.

Τελικά και μετά από πολλή αγωνία, εκείνος που αποχώρησε από το παιχνίδι ήταν ο Γιώργος.




Το Twitter είδε τη συγκεκριμένη εξέλιξη και μάλλον δε στενοχωρήθηκε ιδιαίτερα. Για την ακρίβεια, το ακριβώς αντίθετο. Λόγω των όσων είχαν προηγηθεί στα προηγούμενα επεισόδια, μάλλον το περίμενε πώς και πώς, γι’ αυτό και όταν οι χρήστες αποφάσισαν να γράψουν τα δικά τους σχόλια για αυτό, δεν κρατήθηκαν καθόλου.

Τα tweets ήταν πολλά και ποικίλλου περιεχομένου, εμείς είπαμε να συγκεντρώσουμε μερικά από αυτά που δεν πέρασαν απαρατήρητα και θα τα βρεις στην παρακάτω gallery.