Το καυστικό μήνυμα της Θεοδωρίδου για όσα γράφτηκαν για την κόρη της

Το καυστικό μήνυμα της Θεοδωρίδου για όσα γράφτηκαν για την κόρη της

Τι απαντά σε όσους χλεύασαν την κόρη της

Μια απίστευτη ιστορία με πρωταγωνίστρια την 25χρονη κόρη της Νατάσσας Θεοδωρίδου έλαβε χώρα τα τελευταία εικοσιτετράωρα. Στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης όπου και έχει καταφύγει η Χριστιάνα Μπέτα, κόρης της τραγουδίστριας και του επιχειρηματία Τάκη Μπέτα, δημιουργήθηκε ένας αδικαιολόγητος πανικός μετά από δημοσίευμα που ήθελε το νεαρό κορίτσι να έχει κάνει ένα πάρτι ενώ ήταν θετική στον κορονοϊό.

Μέχρι και το κέντρο αισθητικής που επισκέφτηκε η κοπέλα για τα νύχια της, έκλεισε προληπτικά στο άκουσμα της είδησης πως η κοπέλα φέρει τον covid19.

Όλα ξεκίνησαν από ένα δημοσίευμα που φωτογράφιζε τη νεαρή κοπέλα η οποία είναι φοιτήτρια στην Βρετανία και σύμφωνα με τον δικηγόρο της και δικηγόρος της Θεοδωρίδου πέρασε τον κορονοϊό μέσα στον Μάϊο, ξεπέρασε το πρόβλημα, επέστρεψε στην Ελλάδα, έμεινε κανονικά σε 14ημερη καραντίνα την οποία ουδέποτε έσπασε.

Μόλις χθες ο δικηγόρος της οικογένειας, είχε διαψεύσει κατηγορηματικά κάθε δημοσίευμα που είχε να κάνει με την Χριστιάνα και το υποτιθέμενο πάρτι κορονοϊού γράφοντας χαρακτηριστικά σε επιστολή που εστάλε στα μίντια:«Αναφορικά με τα αναληθή δημοσιεύματα με τίτλο «Η κόρη της Θεοδωρίδου, Χριστιάνα Μπέτα διέσπειρε τον κορονοϊό σε πάρτι στη Θεσσαλονίκη» αναφέρω τα κάτωθι:

1. Η εντολέας μου ουδέποτε διοργάνωσε πάρτι και ουδέποτε διέσπειρε τον ιό COVID-19 σε καλεσμένους της όπως αναληθώς αναφέρεται στο σύνολο του ηλεκτρονικού Τύπου σήμερα.

2. Η εντολέας μου αποτελεί αριστούχο φοιτήτρια Νομικής του Πανεπιστημίου City του Λονδίνου, όπου βρισκόταν κατά τις αναφερόμενες ημερομηνίες των υποτιθέμενων δεξιώσεων που τις καταλογίζονται.

3. Η εντολέας μου αδίκως κατασυκοφαντείται ότι διέσπειρε τον ιό COVID-19 στη χώρα μας καθότι νόσησε και θεραπεύτηκε από τον ιό στο Ηνωμένο Βασίλειο ούσα α-συμπωματική από τις αρχές του Μαΐου, ήτοι ένα μήνα πριν επιστρέψει στην Ελλάδα, την 01/06/2020. Σημειώνεται ότι στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν καταγραφεί 289 χιλιάδες επιβεβαιωμένα κρούσματα και 40.883 θάνατο.

Αντιλαμβάνεται κανείς τη σοβαρότητα των συκοφαντιών που εξαπολύονται εις βάρος της κ. Μπέτα και της οικογενείας της αναφορικά με ένα τόσο ευαίσθητο ιατρικό ζήτημα, το οποίο η ίδια υπέμεινε μόνη της σε μία χώρα που έχει σημειώσει δεκάδες χιλιάδες νεκρούς

Η εντολέας μου ουδέποτε παραβίασε τον εγκλεισμό της ούτε βρίσκεται σε ιχνηλάτηση των επαφών της κλιμάκιο του ΕΟΔΥ ούτε της επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ για παραβίαση της καραντίνας ούτε έχουν αρχίσει δειγματοληπτικοί έλεγχοι στους μετέχοντες του υποτιθέμενου πάρτι . Όλα τα ανωτέρω αποτελούν αποδεδειγμένα ψεύδη καθότι η εντολέας μου έχει προβεί σε τεστ αντισωμάτων στην Ελλάδα, σε επαφή με τις αρμόδιες Αρχές, οι οποίες της επιβεβαίωσαν ότι έχει αντισώματα της ασθένειας από την οποία είχε νοσήσει και είχε θεραπευτεί προ ενός μηνός.

5. Όλες δε οι υποτιθέμενες δημοσιογραφικές πληροφορίες ότι συγγενικά της πρόσωπα νοσηλεύονται στη εντατική αποτελούν αισχρά ψεύδη και αντιβαίνουν σε κάθε δημοσιογραφική δεοντολογία, καθότι ουδείς επικοινώνησε με την ίδια ή τους συγγενείς της ώστε να τα διασταυρώσει, ως όφειλε.

Όμως η ίδια η Νατάσσα Θεοδωρίδου δεν άφησε το θέμα έτσι και με μια καυστική δήλωση στο Instagram προειδοποιεί όσους έβαλαν στο στόχαστρο το παιδί της γράφοντας:

DPG Network