Παίκτρια του GNTM έχασε δέκα κιλά και είναι πιο μαυρισμένη από ποτέ

Παίκτρια του GNTM έχασε δέκα κιλά και είναι πιο μαυρισμένη από ποτέ

Πώς κατάφερε να χάσει δέκα ολόκληρα κιλά

Το κορίτσι αυτό το γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο πρώτο και σούπερ επιτυχημένο GNTM στο Star Channel και η αλήθεια είναι πως μας απασχόλησε περισσότερο για τις έριδες που δημιουργούσε παρά για τις επιδόσεις του στο μόντελινγκ.

Μετά την όχι και τόσο επιτυχημένη καριέρα στο μόντελινγκ, η νεαρή κοπέλα πέρασε στην τηλεόραση συμμετέχοντας σε πάνελ πρωινής εκπομπής. Όμως κι εκεί η συνεργασία έληξε άδοξα. Τώρα, η πάλαι ποτέ παίκτρια του GNTM ρίχνει τα βέλη της εναντίον της νικήτριας του GNTM 2, εναντίον των πάλαι ποτέ κολλητών της στο GNTM 1.

Κι όχι μόνο! Το νεαρό κορίτσι, εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν να χάσει δέκα ολόκληρα κιλά. Μιλάμε φυσικά για την Μέγκι Ντρίο από την επική τριάδα της φωτιάς. Η Μέγκι εξηγεί μιλώντας στην εκπομπή Happy Day, τι ακριβώς έχει συμβεί με την συνεργασία της με το Open και την Κατερίνα Καινούργιου.

«Δεν έχει συμβεί κάτι, θεωρώ ότι ήταν μια επιτυχημένη χρονιά, ξεκαθαρίζω πως με το Open έχει τελειώσει το συμβόλαιο, ξέρω ότι η Κατερίνα Καινούργιου έχει ανανεώσει αλλά το υπόλοιπο πάνελ δεν έχει υπογράψει ακόμα».



Η Μέγκι αποκάλυψε πως θεωρεί τη φετινή χρονιά επιτυχημένη για την ίδια ενώ ξεκαθάρισε πως το συμβόλαιό της με το Open έχει ολοκληρωθεί. Όσο για τα δέκα κιλά που έχασε; Η Μέγκι αποκαλύπτει.