MasterChef 4: 15 tweets για την αποχώρηση του Μπέλλου που μάλλον δεν περίμενες

Νάνσυ Μητσοστέργιου
MasterChef 4: 15 tweets για την αποχώρηση του Μπέλλου που μάλλον δεν περίμενες

Ακόμη μια ανατροπή

Το MasterChef είναι το παιχνίδι των ανατροπών. Αυτό βέβαια το έλεγε άλλος παρουσιαστής, για κάποιο άλλο reality, όμως μετά τα χθεσινά στο MasterChef, ο χαρακτηρισμός αυτός ταιριάζει γάντι. Αρχικά από το trailer της Δευτέρας που είπαν οι κριτές πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα μείνουν έξι δεν είχαμε ιδέα πως εχθές θα είχε αποχώρηση ξανά και μάλιστα διπλή. Γιατί αν το παρακολούθησες, δεν έφυγε μόνο ο Γιώργος, που οκ το περιμέναμε κάποια στιγμή, αλλά έφυγε και ο Δημήτρης Μπέλλος. Και αυτό ήταν ίσως το πιο σοκαριστικό στο χθεσινό επεισόδιο. Την επόμενη εβδομάδα το reality μαγειρικής τελειώνει και μένει να μάθουμε απλά ποιος είναι ο νικητής.

Το Twitter βέβαια εχθές διχάστηκε αρκετά θα λέγαμε. Αρχικά χάρηκε με την αποχώρηση του Γιώργου και μας το έδειξε έμπρακτα κάνοντας τα πιο καυστικά σχόλια για τον πρώην παίκτη του reality, διχάστηκε όμως στην αποχώρηση του Δημήτρη. Το «Μπελλομπέηκο» όπως τους λένε συχνά στο Twitter, χωρίστηκε στη μέση, με την Μαρία να μπαίνει στην 4αδα και τον Δημήτρη να αποχωρεί από το σπίτι του MasterChef. Και θα σου εξηγήσουμε ακριβώς γιατί μιλάμε για ανατροπή και το χαρακτηρίζουμε όπως έλεγε ο Σάκης Τανιμανίδης για το Survivor «το παιχνίδι των ανατροπών».

Είναι δυνατόν να μιλάμε για τετράδα τελικού και να έχει παραμείνει μέσα στο παιχνίδι ο Τζον και η Μαρία; Και οκ, η Μαρία έχει κάνει κάποια πολύ καλά πιάτα, αλλά ας είμαστε ειλικρινείς, ο Τζον σε καμία περίπτωση δεν είναι καλύτερος από τον Μπέλλο. Απλά εχθές ο Δημήτρης έκανε ότι μπορούσε για να αποχωρήσει. Προφανώς δεν ήθελε να παραμείνει άλλο και παραχώρησε τη θέση του κατά κάποιο τρόπο στην Μαρία.



Γι’ αυτό και το Twitter ούτε χάρηκε ιδιαίτερα, ούτε όμως και στεναχωρήθηκε. Δες στη gallery αυτά που συγκεντρώσαμε.