Η Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε μπικίνι και το σώμα της είναι κάπως έτσι

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε μπικίνι και το σώμα της είναι κάπως έτσι

Μα δες λίγο το σώμα της

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι μία από τις αγαπημένες μας παρουσιάστριες της ελληνικής showbiz και μία από αυτές που θεωρούμε πως έχουν φανταστικό σώμα και αναλογίες. Η Κατερίνα έκανε τα πρώτα της βήματα στο χώρο των ΜΜΕ, το 2004, δουλεύοντας ως ρεπόρτερ στην πρωινή εκπομπή «Χωρίς ταμπού» που παρουσίαζε η Μαρία Μπεκατώρου, στον τηλεοπτικό σταθμό Τηλεάστυ. Στη συνέχεια την είδαμε σαν μέλος της δημοσιογραφικής ομάδας της εκπομπής «Όμορφος Κόσμος το πρωί» του Mega με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Τη σεζόν 2008-2009 δούλεψε ως ρεπόρτερ στην εκπομπή «Πρωινός καφές» στον ΑΝΤ1 με παρουσιαστές τον Νίκο Μουτσινά και την Κατερίνα Ζαρίφη, ενώ το καλοκαίρι του 2009, μετά την αποχώρηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου πέρασε από δοκιμαστικό για την θέση της παρουσιάστριας της έβδομης σεζόν του «Όμορφου Κόσμου το πρωί». Τελικά ανέλαβε την παρουσίαση της εκπομπής μαζί με τους Νίκο Παπαδάκη, Δούκισσα Νομικού, Δημήτρη Ουγγαρέζο και Μαρία Αραμπατζή για μία σεζόν.

Τα τελευταία χρόνια από το 2016 έως και σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου παρουσιάζει τη δική της εκπομπή στην πρωινή ζώνη αρχικά του Epsilon και στη συνέχεια στο Open. Είναι ενεργή στα social media, και δεν υπάρχει φορά που να μην μας έχει εντυπωσιάσει με κάποιο post που έχει κάνει. Τον τελευταίο χρόνο περίπου ζει την καλύτερη περίοδο στη ζωής της στο πλευρό του αγαπημένου της Φίλιππου Τσαγκρίδη.

Δεν ανεβάζει συχνά κοινές φωτογραφίες τους στα social όταν όμως το κάνει πραγματικά «ρίχνει» το Instagram. Το ίδιο όμως συμβαίνει και όταν η Κατερίνα ποζάρει με το μπικίνι της. Το Instagram παίρνει φωτιά κι εμείς απλά τη χαζεύουμε, αναρωτώμενες πως διατηρεί έτσι το κορμί αυτό.

Χθες η ξανθιά παρουσιάστρια ανέβασε δύο φωτογραφίες στο account της φορώντας ένα κόκκινο μπικίνι και ό,τι άλλο και αν πούμε είναι περιττό. Δες τις φωτογραφίες στη gallery και θα καταλάβεις.