Το 47χρονο πασίγνωστο μοντέλο αποκάλυψε πως θέλει ακόμη ένα παιδί

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το 47χρονο πασίγνωστο μοντέλο αποκάλυψε πως θέλει ακόμη ένα παιδί

Έχει ήδη τέσσερα παιδιά

Πρόκειται για ένα από τα πιο καλοπληρωμένα μοντέλα στην παγκόσμια βιομηχανία της μόδας με πολλά χρόνια «προϋπηρεσίας» στην πλάτη της και φωτογραφίσεις που τις θαυμάζουμε ακόμη και σήμερα. Η 47χρονη καλλονή που πέρυσι το καλοκαίρι παντρεύτηκε τον αγαπημένο της και κατά 17 χρόνια νεότερό της Tom δηλώνει ξεκάθαρα πως θέλει να αποκτήσει ακόμη ένα παιδί παρά το γεγονός πως έχει ήδη τέσσερα από τον προηγούμενο γάμο της. Μάλιστα μια φωτογραφία που ανέβασε πρόσφατα στο Instagram account της πυροδότησε τέτοιες φήμες, οι οποίες όμως δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ.

Το πρώην μοντέλο και κριτής του America’s Got Talent μετά την εμφάνιση μιας διαγωνιζόμενης στο πλατό του reality δήλωσε on camera και αποκάλυψε πως θα ήθελε πολύ να αποκτήσει ένα ακόμη παιδάκι και ας είναι 47 ετών. Ο λόγος φυσικά για την Heidi Klum και τον Tom Kaulitz οι οποίοι σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να αποκτήσουν ένα παιδί μαζί. Η Heidi βρήκε τον έρωτα στον 30χρονο Tom και τα παιδιά της Leni, Henry, Johan και Lou θεωρούν πως ο τραγουδιστής των Tokio Hotel είναι ο τέλειος αντικαταστάτης για μπαμπάς. Τι γίνεται όμως με το ζευγάρι το ίδιο; Σκέφτονται κάποια στιγμή να κάνουν μαζί κι ένα δικό τους παιδάκι; Η 47χρονη έδωσε την δική της απάντηση σε αυτό το ερώτημα.

Η αλήθεια είναι πως η Heidi Klum δεν επιθυμούσε να κάνει άλλο παιδί. Μέχρι πριν λίγο καιρό βασικά αυτό ξέραμε. Τώρα όμως που μια υποψήφια ανέβηκε στο stage του AGT με το μωράκι της ξύπνησε και πάλι το μητρικό της ένστικτο. «Κι εγώ θα ήθελα να έχω ένα μικρούλι ξανά» αναφώνησε η Heidi, με το κοινό να ξεσπά σε χειροκροτήματα και επευφημίες. Τι γνώμη άραγε να έχει ο Tom γι’ αυτήν την επιθυμία της Heidi; Να την συμμερίζεται ή μήπως εκείνος νιώθει μικρός και απροετοίμαστος για κάτι τέτοιο;

Θα μάθουμε πολύ σύντομα πιστεύουμε εάν αυτή η επιθυμία της παρουσιάστριας θα γίνει πραγματικότητα, και το ζευγάρι γονείς στο πρώτο του παιδάκι.