Χριστίνα Μπόμπα: Ποζάρει με μπικίνι και υποκλίνεται ακόμη και η Δούκισσα

Χριστίνα Μπόμπα: Ποζάρει με μπικίνι και υποκλίνεται ακόμη και η Δούκισσα

Δες τη φωτό και θα καταλάβεις

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι μία από τις πιο sexy παρουσίες στην ελληνική showbiz και αυτό είναι κάτι που βλέπουμε συνεχώς μέσα από το Instagram account της. Οι φωτογραφίες της πραγματικά αγγίζουν το όριο του τέλειου και μπορούμε να σου πούμε με βεβαιότητα πως έχει ένα από τα πιο ωραία και προσεγμένα Instagram accounts. Η παρουσιάστρια και influencer ξεκίνησε και πάλι να ταξιδεύει –εντός Ελλάδας για την ώρα- και ήδη μας έχει δείξει super φωτογραφίες μέσα από το account της. Η Χριστίνα ξεκίνησε με μια ολιγοήμερη εξόρμηση στο αγαπημένο της νησί τη Σίφνο, ενώ μας έδειξε και φωτογραφίες από το εκκλησάκι εκείνο, στο οποίο την 1η Σεπτεμβρίου του 2018 παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Σάκη Τανιμανίδη.

Στη συνέχεια πήγε στη Μήλο, κι ενώ έχουμε ακούσει πολλές φορές για το πόσο όμορφο νησί είναι, οι φωτογραφίες και τα stories που είδαμε στο account ξεπέρασαν κατά πολύ την προσδοκία μας. Όλες οι φωτογραφίες που είδαμε τις τελευταίες ημέρες στα social media της Χριστίνας ήταν φανταστικές και πραγματικά μόνο ένα like δεν αρκεί για να περιγράψει τις ομορφιές που είδαμε. Εξίσου υπέροχες βέβαια ήταν και οι φωτογραφίες της ίδιας της παρουσιάστριας με μαγιό και αέρινα φορέματα στα στενά των Κυκλαδίτικων νησιών. Αυτή όμως που μας καθήλωσε ήταν μία από τις τελευταίες φωτογραφίες της.

Η αλήθεια βέβαια είναι πως δεν καθήλωσε μόνο εμάς, αλλά και την Δούκισσα Νομικού, η οποία υποκλίθηκε και σχολίασε στην Χριστίνα με το μόνο σχόλιο που θα μπορούσε να την περιγράψει. Η παρουσιάστρια και influencer φορά ένα μαγιό φτιαγμένο από τα χεράκια της κολλητής της, Βάσιας Κωσταρά, και καθισμένη στην πρύμνη (οκ μπορεί να είναι και η πλώρη δεν ξέρουμε) ενός jet ατενίζει το απέραντο γαλάζιο.

Εκείνη το γαλάζιο, εμείς το απίστευτο κορμί της, μη μπορώντας να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω της. Πραγματικά το σχόλιο της Δούκισσας που θα δεις στη gallery που ακολουθεί είναι το καταλληλότερο για να την περιγράψει. Είναι απλά κορμάρα.