Τα δίδυμα του Κώστα Καραμανλή έγιναν 17 ετών και πρέπει να τα δεις!

Πατούλια Κατερίνα
Τα δίδυμα του Κώστα Καραμανλή έγιναν 17 ετών και πρέπει να τα δεις!

Ένα βίντεο για τα γενέθλια που θα σε ενθουσιάσει

Εν μέσω καραντίνας, στα μέσα του Απρίλη, η Νατάσα Παζαΐτη γιόρτασε τα γενέθλιά της με μια απίθανη οικογενειακή φωτογραφία στο Instagram παρέα με τον Κώστα Καραμανλή και τα δίδυμα παιδιά τους, τον Αλέξανδρο και την Αλίκη.

Αυτή τη φορά, σχεδόν δύο μήνες αργότερα, βλέπουμε ένα απίθανο βίντεο με τα δίδυμα παιδιά του πρώην πρωθυπουργού τα οποία γίνονται σήμερα 17 ετών. Η ξαδέρφη τους φρόντισε να φτιάξει ένα βίντεο στο Tik Tok με τις καλύτερες στιγμές των μωρών ξαδερφών της όπως έγραψε χαρακτηριστικά.

Τα δύο παιδιά μεγάλωνουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και η τελευταία σπάνια εμφάνιση με τον πατέρα τους ήταν στο Ηρώδειο, τον περασμένο Σεπτέμβριο στην συναυλία προς τιμην του Σταύρου Ξαρχάκου.

Τα δίδυμα παιδιά γεννήθηκαν όταν ο Κώστας Καραμανλής ήταν ακόμα Πρωθυπουργός αλλά αργότερα μεγάλωσαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ενώ τα τελευταία χρόνια διατηρούν και τα δύο λογαριασμό στο Instagram.

Η Αλίκη συνήθως συνοδεύει τη μαμά της, η οποία της τρέφει ιδιαίτερη αδυναμία και η οποία έχει πράσινα μάτια και είναι μια καλλονή. Από την άλλη και ο Αλέξανδρος έχει μεταμορφωθεί σε έναν όμορφο νεαρό.



Δες παρακατω και κάποιες φωτογραφίες.