Πρίγκιπας Harry- Meghan Markle: Πότε συζήτησαν για πρώτη φορά το Megxit

Πατούλια Κατερίνα
Πρίγκιπας Harry- Meghan Markle: Πότε συζήτησαν για πρώτη φορά το Megxit

Η λεπτομέρεια που μας σόκαρε πραγματικά

Ο πρίγκιπας Harry και ειδικά η Meghan Markle προσπάθησαν να μας πείσουν πως η απόφαση να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα και να φύγουν μακριά από την Βρετανία, ήταν μια απόφαση που πάρθηκε μετά την εγκυμοσύνη της Markle Και του τρόπου που τα μίντια της φέρθηκαν.
Έλα όμως που η αλήθεια όχι μόνο είναι διαφορετική αλλά το Megxit αποτελεί σχέδιο οργανωμένο πολύ πριν τον πριγκιπικό γάμο της 19ης Μαΐου του 2018.

Σύμφωνα με την βιογραφία της Meghan και του Harry που θα κυκλοφορήσει στις 11 Αυγούστου και είναι δημιουργημένη από 2 ρεπόρτερ φίλους των Sussexes, η ιδέα του Megxit είχε φυτευτεί από την γνωριμία ακόμα του πρίγκιπα με την τότε ηθοποιό.



«Οι καρποί του Megxit είχαν φυτευτεί πριν ακόμα παντρευτούν. Η αλήθεια είναι πως ο Harry ήταν δυστυχής για μεγάλο διάστημα. Ο πρίγκιπας είχε μιλήσει με την Meghan το ενδεχόμενο άλλης πορείας εκτός Παλατιού πολύ πριν παντρευτούν», αναφέρει πηγή της βιογραφίας.

Όπως φαίνεται, η Meghan ήταν εκείνη που έπεισε τον πρίγκιπα να μείνουν αρχικά, να δουν πώς θα πάει το πλάνο ως μέλη της βασιλικής οικογένειας και όταν τα πράγματα δυσκόλεψαν, ήταν εκείνη που του είπε να ακολουθήσουν το αρχικό του πλάνο.

Άλλωστε, νωρίτερα φέτος, ο πρίγκιπας που θεωρούσε πως μιλά στην ακτιβίστρια Greta Thunberg είχε εξηγήσει την απόφαση που πήρε