Δημήτρης Μπέλλος: Η πρώτη εμφάνιση μετά την πλαστική επέμβαση (video)

Δημήτρης Μπέλλος: Η πρώτη εμφάνιση μετά την πλαστική επέμβαση (video)

Η επιβεβαίωση για τη σχέση με τη Μαρία

Επιτέλους είδαμε Live τον Δημήτρη Μπέλλο! Ένα από τα φαβορί του MasterChef 4 που έφυγε ξαφνικά μόλις προχτές, ο Δημήτρης Μπέλλος, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Star Κου κου και ο Κρατερός Κατσούλης με την Κατερίνα Καραβάτου,

Και δεν μάσησε τα λόγια του ο Μπέλλος, που μίλησε ξεκάθαρα και ανοιχτά για το MasterChef, τον δεσμό με την Μαρία αλλά και για τους συμπαίκτες του.

Επειδή γράφτηκαν πολλά που ήθελαν το ζευγάρι του MasterChef να έχει χωρίσει αμέσως μετά την έξοδο των δύο παιδιών από το σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής, ο Δημήτρης φρόντισε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα:



«Είμαστε ακόμα μαζί με τη Μαρία, δεν χωρίσαμε ποτέ, χωρίσαμε μόνο για να πάμε ο καθένας σπίτι μας και είμαστε μαζί, δεν πήγα ποτέ στη Νορβηγία και με ποιο αεροπλάνο δηλαδή».

Τι ήταν όμως αυτό που κέρδισε τον Δημήτρη στην Μαρία; Και μήπως επηρέασε η Μαρία την πορεία του Μπέλλου στο Master Chef; Ο ίδιος έδωσε κι εδώ ξεκάθαρη απάντηση, στηρίζοντας τον έρωτά του:

«Στην αρχή η Μαρία ήταν πολύ ξινή, πίσω από τις κάμερες δεν μιλούσε μόνο η Μαρία, τα άκουγε και από μένα. Η Μαρία έχει μια απαλή όμορφη γκρίνια. Δεν με επηρέασε η Μαρία σίγουρα, δεν θα με επηρέαζε ποτέ ο τρόπος που μιλάει η Μαρία ή να μου αλλάξει γνώμη για κάτι. Έχω πάθει πλάκα με την Μαρία που της λες κάτι και το κάνει».



Όσο για την εμφάνισή του, ο Μπέλλος δεν μίλησε αλλά το ανανεωμένο τριχωτό της κεφαλής του μιλάει από μόνο του. Το πριν και το μετά, θα το δεις παρακάτω