Δεν φαντάζεσαι με ποιον πρώην εθεάθη σε πάρτι γενεθλίων η Khloe Kardashian

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Δεν φαντάζεσαι με ποιον πρώην εθεάθη σε πάρτι γενεθλίων η Khloe Kardashian

Πάει κάπου το μυαλό σου;

Η Khloe Kardashian τα τελευταία χρόνια δεν έχει περάσει και τόσο καλά όσον αφορά στα συναισθηματικά της. Ο τότε σύντροφός της, Tristan Thompson, την απάτησε όσο εκείνη ήταν έγκυος στην κόρη τους True Thompson, ενώ δεν πήγε καν στο μαιευτήριο όταν η reality star γεννούσε. Όμως η Khloe δεν πτοήθηκε –όσο θα έπρεπε- και έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία στον μπασκετμπολίστα και συνέχισαν την σχέση τους για χάρη της κόρης τους. Έχεις ακούσει που λένε όμως πως όποιος απατάει το κάνει ξανά και ξανά; Ε, ο Tristan γιατί να αποτελεί εξαίρεση σε αυτό;

Λίγο μετά του Αγίου Βαλεντίνου το 2019 ο Tristan απάτησε ξανά την σύντροφό του και μαμά της κόρης του Khloe, και μάλιστα με την κολλητή της μικρότερης αδερφής της Kylie, Jordyn Woods. Αυτή ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τη reality star, η οποία χώρισε με τον Tristan και συνέχισε τη ζωή της όμορφα και καλά με την δύο ετών πια κόρη της, True. Ωστόσο ουκ ολίγες φορές έχουν κυκλοφορήσει φήμες πως οι δυο τους έχουν επανασυνδεθεί, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνουν κάτι. Η Khloe υποστηρίζει πως κρατούν απλά φιλικές σχέσεις λόγω της κόρης τους, όμως οι πληροφορίες άλλα δείχνουν.

Η Khloe εθεάθη ξανά μαζί με τον Tristan Thompson, αυτή τη φορά στο πάρτι γενεθλίων ενός φίλους τους. Το πρώην ζευγάρι σκόρπισε και πάλι υποψίες επανασύνδεσης, όταν οι δυο τους εθεάθησαν μαζί στο πάρτι γενεθλίων του Jordan Clarkson, πρώην συμπαίκτη του Tristan. Το βίντεο αυτό ανέβηκε στο Twitter και εννοείται έκανε asap τον γύρο του διαδικτύου. Όπως καταλαβαίνεις για ακόμη μια φορά οι φήμες για την επανασύνδεσή τους κατέκλυσαν τα tabloids, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνεται αν όντως είναι και πάλι μαζί ή όχι.