Απίθανο: Ο γιος της Crawford έκανε repost ανάρτηση Έλληνα δημοσιογράφου

Απίθανο: Ο γιος της Crawford έκανε repost ανάρτηση Έλληνα δημοσιογράφου

Αυτό θα πει διεθνής καριέρα

Το να κάνεις διεθνή καριέρα, στο Los Angeles και μάλιστα ως δημοσιογράφος είναι κάτι που πολλοί ονειρεύονται και λίγοι πραγματοποιούν. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο εν λόγω Έλληνας δημοσιογράφος, κατοικεί μόνιμα πια στο LA και δίνει τα ρεπορτάζ του και στο Happy Day. Και μόλις σήμερα, από την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, είδαμε πως το Instagram account του δημοσιογράφου έγινε repost από τον γιο της Cindy Crawford.

Ο δημοσιογράφος δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Σατσίδη που πλέον μπορούμε να πούμε πως κάνει κολλητή παρέα με τους Χολιγουντιανούς αστέρες και είδε το story που έκανε στο εστιατόριο που διατηρεί ο Presley Gerber, με την διάσημη μαμά του ενώ από εκεί περνάει και η μικρότερη και εξίσου διάσημη αδερφή του Kaia Gerber.

Ο Σατσίδης το μόνο που έκανε ήταν να απολαύσει το ποτό του στο Μαλιμπού και ο Presley αποφάσισε να κάνει repost την δημοσίευση του δημοσιογράφου. Ο γιος και η κόρη της Cindy είναι και οι δύο μοντέλα που ήδη κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην πασαρέλα και σε φωτογραφήσεις, αλλά ταυτόχρονα βοηθούν και την μητέρα τους με το εστιατόριο αυτό.



To cafe Habana Malibu αποτελεί ένα από τα hotspots ακόμα και στην καραντίνα και αν έχεις δει την σειρά You και την δεύτερη σεζόν, πολλοί θεωρούσαν πως έμπνευση για το καφέ της σειράς, υπήρξε το καφέ της Cindy.