Πού βρίσκονται τα υπέροχα εξοχικά 14 πασίγνωστων celebrities

Πού βρίσκονται τα υπέροχα εξοχικά 14 πασίγνωστων celebrities

Εσύ γνώριζες τα μέρη που έχουν επιλέξει;

Οι διακοπές το καλοκαίρι είναι μία έως και επιτακτική ανάγκη. Δεν έχει γίνει τυχαία στάνταρ της εποχής. Είναι ότι η κούραση όλης της χρονιάς συσσωρεύεται και κάποια στιγμή πρέπει να εκτονωθεί. Ποια καλύτερη εποχή να συμβεί κάτι τέτοιο από το καλοκαίρι που όλοι βρίσκονται σε μία πιο χαλαρή διάθεση, βγαίνουν έξω, πηγαίνουν στις παραλίες και γενικά υπάρχουν τα πολυπόθητα summer vibes που όλοι θέλουμε να νιώσουμε.

Το να πας σε κάποιο νησί ή γενικά σε έναν πιο μακρινό προορισμό από αυτούς που επιλέγεις για τις συνηθισμένες σου βουτιές είναι το ιδανικό σενάριο. Έτσι θα αλλάξεις παραστάσεις, θα εξερευνήσεις διαφορετικούς τόπους και θα νιώσεις πραγματική ξεκούραση.

Υπάρχουν και πολλοί τυχεροί που έχουν εξοχικές κατοικίες για να κάνουν όλα τα παραπάνω. Τα εν λόγω σπίτια πολλές φορές είναι ακόμα καλύτερα κι από ξενοδοχείο και φυσικά τα επιλέγουν για να περάσουν όμορφες στιγμές είτε μόνοι είτε με τους δικούς τους.

Δεν είναι λίγοι οι celebrities που διατηρούν τέτοιες κατοικίες από τους γονείς τους, κατόπιν σκέψης που έχει προηγηθεί μέχρι να καταλήξουν στο μέρος που θα τους φιλοξενεί ή μέσω των συζύγων τους.

Ελένη Μενεγάκη, Σμαράγδα Καρύδη, Αθηνά Οικονομάκου, Δούκισσα Νομικού, Βάσω Λασκαράκη, είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που απολαμβάνουν τις διακοπές τους στα εξοχικά τους και στην παρακάτω gallery θα βρεις σε ποια υπέροχα μέρη παραθερίζουν 14 πασίγνωστοι celebs της εγχώριας showbiz.