Δημήτρης Μπέλλος: Η αποκάλυψη για τον «ύπουλο» παίκτη του MasterChef

Δημήτρης Μπέλλος: Η αποκάλυψη για τον «ύπουλο» παίκτη του MasterChef

Ο Δημήτρης είναι εκτός σπιτιού και μιλάει για τους συμπαίκτες του.

Το MasterChef μας επιφύλασσε μία έκπληξη αυτήν την εβδομάδα. Εκεί που είχαμε τον Δημήτρη Μπέλλο στο μυαλό μας σαν ένα από τα φαβορί του παιχνιδιού αλλά και της προτίμησης του κοινού, ξαφνικά έρχεται το βράδυ της Τετάρτης και μένουμε με το στόμα ανοιχτό. Αφού πρώτα αποχώρησε ο Γιώργος, με το Twitter να βρίσκεται σε ξέφρενη κατάσταση, υπήρξε και δεύτερη αποχώρηση, με τον Δημήτρη να βλέπει την πόρτα της εξόδου.

Όπως κάνει κάθε παίκτης αφότου βγει έξω, έτσι κι ο σεφ που απασχόλησε και με το ειδύλλιό του με τη Μαρία Μπέη, πήγε στη Φωλιά των Κούκου και αποκάλυψε κάποια πράγματα που συνέβαιναν μέσα στο σπίτι.

Αναφερόμενος στην Κατερίνα Λένη, για παράδειγμα, σχολίασε ότι πρόκειται περί ενός πολύ ξεκάθαρου ανθρώπου που ό,τι σκεφτόταν και ό,τι περνούσε από το μυαλό της για τον οποιονδήποτε πήγαινε και του το έλεγε. Δεν ήταν άλλο μπροστά του και άλλο μόλις γυρνούσε την πλάτη κι αυτός ήταν ένας λόγους που την εκτίμησε.

Δεν ήταν, όμως, έτσι για όλους τους παίκτες του παιχνιδιού. Συγκεκριμένοι άνθρωποι μάλλον επέλεξαν να κινούνται λίγο πιο «ύπουλα» και να έχουν διαφορετική συμπεριφορά μπροστά και πίσω από τους συμπαίκτες τους. Ο Δημήτρης, μάλιστα, μίλησε για έναν άνθρωπο που, από τη μία, τον «στόλιζε» και, από την άλλη, ήταν μια χαρά σαν να μη συνέβη ποτέ.





«Έχω δει τον Γιώργο να με στολίζει και την επόμενη ώρα να είναι μία χαρά. Όχι να είναι κακός απέναντί μου, αλλά να μη μου λέει κάτι. Έλα πες τα μου κι όλα καλά. Όπως τα έλεγε η Κατερίνα, για παράδειγμα. Η Κατερίνα θα έρθει, θα σου πει ‘Είμαι η Κατερίνα, είμαι κακιά με τον δικό μου τρόπο και δε σε πάω’. Θα στο πει ξεκάθαρα.»

«Το άλλο που είδαμε και το συζητήσαμε αυτοί που βγήκαμε είναι ένα χαρτάκι που είχε βγάλει ο Γιώργος με τα στοιχήματα που ο ίδιος ο Γιώργος νομίζω ήθελε να πάρει μέρος, αλλά το μετάνιωσε και το είδαμε το χαρτάκι που πήγε και το πήρε από τα σκουπίδια για να το βγάλει στην κάμερα. Να παίξει ένα story. Αυτό πιστεύω, ότι, ok, τι το βγάζεις;»

Δες περισσότερες φωτογραφίες και του Μπέλλου μόνου του και μαζί με τη Μαρία στην gallery που βρίσκεται στη συνέχεια.