Ηθοποιός για πασίγνωστο σταρ του Hollywood: «Παραλίγο να τον σκοτώσω»

Ηθοποιός για πασίγνωστο σταρ του Hollywood: «Παραλίγο να τον σκοτώσω»

Δε φαντάζεσαι τι συνέβη.

Γενικά, πολλά ευτράπελα μπορούν να συμβούν. Πράγματα που δεν είχες σχεδιάσει, αλλά βρήκαν τον τρόπο τους να κάνουν την εμφάνισή τους στη ζωή σου ξαφνικά και χωρίς να το περιμένεις. Κάποια από αυτά μπορεί να έχουν θετικό αντίκτυπο πάνω σου, ενώ για άλλα να αναρωτιέσαι τι ακριβώς συμβαίνει με την τύχη σου και σου συμπεριφέρεται έτσι.

Μία από αυτές τις τελευταίες περιπτώσεις αντιμετώπισε ένας ηθοποιός του Hollywood, όπως αναφέρει το Βρετανικό Mirror, και η εμπειρία που διηγήθηκε είναι μόνο για να σου προκαλέσει απίστευτο άγχος. Τι συνέβη, λοιπόν.

Ο εν λόγω ηθοποιός πήγαινε μία μέρα στην οντισιόν του για μία πασίγνωστη σειρά. Για να μετακινηθεί, πήρε το αυτοκίνητό του και σπεύδοντας για να φτάσει στην ώρα του έκανε κάποιες πιο βιαστικές κινήσεις. Μπήκε στο πάρκινγκ των Paramount Studios στο Hollywood και πάνω στη σύγχυσή του να αφήσει το αυτοκίνητο και να ανέβει στο κτίριο, παραλίγο να πατήσει έναν από τους μεγαλύτερους αστέρες του κινηματογράφου.

Στην αρχή, μάλιστα, δεν είχε καν καταλάβει ποιος βρισκόταν μπροστά του.

«Πηγαίνω με ταχύτητα στο πάρκινγκ και βρίσκομαι σε αυτήν τη μία στροφή κι αυτός ο τύπος με κοστούμι περπατάει μεταξύ δύο αυτοκινήτων μπροστά στο αυτοκίνητό μου, οπότε πατάω τα φρένα»

«Ξέρεις όταν σχεδόν έχεις ένα ατύχημα κι η καρδιά σου χτυπάει με χίλια μίλια το λεπτό;»

Τη δήλωση έκανε ο Garrett Wang που υποδύθηκε τον Ensign Harry Kim στο Star Trek: Voyager, αλλά φαντάζεσαι για ποιον γοητευτικό mega star;

Δες τον στην παρακάτω gallery.