Ο Άκης Πετρετζίκης «ξαναχτυπάει»: Η επική απάντηση σε σχόλιο χρήστη

Νατάσσα Σχοινά
Ο Άκης Πετρετζίκης «ξαναχτυπάει»: Η επική απάντηση σε σχόλιο χρήστη

Θα υποκλιθείς στο θέαμα.

Ο Άκης Πετρετζίκης είναι πολλά χρόνια πια στο επίκεντρο της δημοσιότητας. Πάνε πλέον 10 χρόνια από τότε που συμμετείχε στο MasterChef κι έκανε την κριτική επιτροπή να τον λατρέψει. Όμως, δεν ήταν μόνο αυτό. Ο κόσμος κατευθείαν εκτίμησε την ήρεμη και διασκεδαστική του προσωπικότητα και με το που βγήκε από το παιχνίδι τον στήριξε σε κάθε του βήμα.

Έτσι, τον είδαμε να κάνει πολλά πράγματα. Ανέλαβε μαγειρικές εκπομπές στην τηλεόραση, την κουζίνα εστιατορίων, άνοιξε κανάλι στο YouTube, όπου δε διστάζει μέχρι και να απαντάει σε χρήστες με την πιο αστεία και «τρολ» διάθεση.




Αυτό, όμως, φαίνεται να είναι κάτι που κάνει γενικά. Συγκεκριμένα, πριν από λίγες ώρες, ο επιτυχημένος σεφ ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία ποζάρει χαμογελώντας για τους θαυμαστές του. Ένας από αυτούς, βέβαια, είχε διάθεση για πλάκα και σκέφτηκε να σχολιάσει κάτι πολύ συγκεκριμένο για τις κάλτσες που φορούσε ο Άκης. Για το σχόλιο, χρησιμοποίησε μία λέξη που χρειάστηκε αστεράκια για να μη γραφτεί ως έχει κι εκεί ακριβώς ακολούθησε μία επική απάντηση.

Ο νικητής του πρώτου MasterChef «πιάστηκε» από αυτά τα υπολειπόμενα γράμματα για να τρολάρει τον συγκεκριμένο χρήστη με τον πιο ξεκαρδιστικό τρόπο.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τη φωτογραφία και τις απαντήσεις που ακολούθησαν.