Η Μαρία Σολωμού πήγε διακοπές με πασίγνωστη ηθοποιό του Παρά Πέντε

Η Μαρία Σολωμού πήγε διακοπές με πασίγνωστη ηθοποιό του Παρά Πέντε

Τα κορίτσια περνάνε τέλεια και μας το δείχνουν.

Η Μαρία Σολωμού είναι ένα κορίτσι που έχουμε αγαπήσει σχεδόν από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στην τηλεόραση. Οι πρώτες της συμμετοχές αφορούσαν σε παραγωγές της κρατικής τηλεόρασης, όμως, στη συνέχεια, αφότου φάνηκε το ταλέντο της, πολλές σειρές διάσημων καναλιών την ενσωμάτωσαν στο δυναμικό τους. Ποιος θα ξεχάσει τη 10η εντολή, τις Επτά Θανάσιμες Πεθερές και φυσικά τους S1ngles; Ακόμα πιο πρόσφατα είχαμε την Ονειροπαγίδα και το Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια, στα οποία η ηθοποιός ήταν εξαιρετική.

Μέχρι και τώρα που τους προηγούμενους μήνες ήμασταν σε καραντίνα, η Σολωμού βρήκε τον τρόπο να συνεχίζει να προσφέρει θέαμα στο κοινό της μέσω του YouTube και τις Εγκλωβισμένες.

Ο λογαριασμός της στο Instagram, όμως, πολλές φορές είναι ακόμα πιο απολαυστικός κι από τους ρόλους της. Φαίνεται ότι είναι πλήρως ακομπλεξάριστη και δεν είναι σπάνιο να ανεβάζει κάτι -ειδικά βίντεο- που να μας κάνουν να ξεκαρδιζόμαστε.

Κάτι τέτοιο συνέβη και χτες, με τη Μαρία να κάνει μία σειρά από stories, στα οποία την είδαμε να απολαμβάνει τις διακοπές της με μία πασίγνωστη ηθοποιό που λατρέψαμε στο Παρά Πέντε του Γιώργου Καπουτζίδη και που, για να πούμε την αλήθεια, μας είχε λείψει. Λίγες μέρες πριν, είδαμε τις πρώτες τους φωτογραφίες, στις οποίες, μάλιστα, πόζαραν με μαγιό.

Ο λόγος για την Κατερίνα Θεοχάρη, την τηλεοπτική «Κοντή» της σειράς. Τα δυο κορίτσια χτες επέλεξαν να περάσουν τη μέρα τους στη θάλασσα και το υλικό είναι απολαυστικό.

Δες τα βίντεο και την gallery που βρίσκονται στη συνέχεια.