Σοφία Καρβέλα: Η νέα φωτογραφία που δείχνει τη σχέση με τον σύζυγό της

Σοφία Καρβέλα: Η νέα φωτογραφία που δείχνει τη σχέση με τον σύζυγό της

Τα είπε όλα με μία λέξη.

Η Σοφία Καρβέλα, μπορεί να είναι κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα, οπότε η δημοσιότητα να είναι και λίγο στο αίμα της, όμως, εδώ και πολύ καιρό έχει καταφέρει να κρατήσει μόνη της το ενδιαφέρον του κόσμου. Πώς το έκανε αυτό; Με την ιδιαίτερα απολαυστική προσωπικότητα που φαίνεται να έχει. Χρησιμοποιεί τακτικά τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να ενημερώσει τους followers της για τις εξελίξεις στην καθημερινότητά της και κάθε φορά αναμένουμε τα captions που εμπνέεται να συνοδεύσει τις φωτογραφίες για το χιούμορ της.




Η Σοφία, όμως, είναι και μία πολύ γλυκιά μαμά και το προφίλ της είναι γεμάτο με λήψεις με τους γιους της. Σε αυτές, έχουμε δει την οικογένεια να απολαμβάνει τον χρόνο που περνάει μαζί και την ευτυχία τους να μην μπορεί να κρυφτεί.

Χτες, συγκεκριμένα, η cool μαμά είπε να επενδύσει στα stories της και σε αυτά ήταν που είδαμε νέες φανταστικές λήψεις με τα γλυκύτατα παιδιά της που πόζαραν κι αυτά στον φακό. Ανάμεσα σε αυτές, υπήρχε και μία φωτογραφία με τον σύζυγό της και η περιγραφή που της έκανε δείχνει καθαρά ποια είναι η σχέση μεταξύ τους.

Δες και αυτήν και όλο το υλικό στην παρακάτω gallery.